Puțină fericire și pasiunea pentru monede

Fiecare persoană are câte o pasiune. Unora le face plăcere să fotografieze, altora să colecţioneze diverse obiecte cum ar fi calendarele, vederile sau monedele rare.

Tatăl lui John călătorea mult pentru a cumpăra monede, unele bătute la West Point.

”…Tata era fericit, iar eu ştiam asta. Vedeam cum îi străluceau ochii când gesticula înspre o monedă, arătându-i anul când fusese fabricată sau cât de fragilă fusese ştanţa sau cum oscila valoarea unei monede în funcţie de săgeţile sau de ghirlandele de pe ea. I-a arătat lui Savannah machete de monede: unele bătute la West Point, tipul lui favorit de monede colecţionabile. Scoase o lupă ca să îi arate defectele lor, iar când Savannah a luat lupa, am văzut satisfacţia de pe faţa tatălui meu. În ciuda sentimentelor mele cu privire la monede, nu mă puteam abţine să nu zâmbesc, doar pentru că îl vedeam pe tata aşa de fericit.”  ( Nicholas Sparks – ”Dragă John” ) 

   Tu ce pasiune ai ? Scrie despre ea…

(Visited 285 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !