Cafenea la ”Moara” lui Claude François

Restaurant, loc de relaxare, spaţiu pentru nunţi…toate într-un singur loc numit  Le Moulin de Dannemois,  la 55  km  sud – est de Paris.  Pentru francezi Anul 2012 este   ” Anul Claude François”.  În luna martie se va lansa filmul biografic ”CloClo”, în care vom vedea sosia perfectă a cântăreţului. Hitul ”Belles, Belles, Belles”  a zguduit topurile franceze şi a fost vândut în peste 2 milioane de exemplare. Poţi servi cafeaua la Casa Memorială din Dannemois, după ce plăteşti 12 Euro pentru biletul de intrare…Stai la o masă retrasă, priveşti pe ecrane spectacole de varietăţi sau îţi iei ceaşca în mână şi savurezi cafeaua franţuzească cu mult lapte, în grădină, ascultând ”Belles, Belles, Belles” ? 

 

(Visited 253 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !