Scrisori către Julieta în cafeneaua Caffe Tubino din Verona

Romeo:

„Fac tot ce-mi spui: zi-mi doar <<iubite>> deci!

Primind așa botezul zău ți-o jur

Că nu mai vreau să fiu Romeo-n veci!”

Julieta:

„Frumosul meu Romeo, de ți-s dragă

O, spune-mi-o cu inima întreagă…”

Ştiaţi că timp de 5 zile, în Italia,  există un festival cu expoziţii, concerte şi spectacole, pentru a-i sărbători pe cei doi îndrăgostiţi Romeo şi Julieta? Se numeşte Verona în love!

Ai ajuns la festival şi nu ştii unde să bei cea mai bună cafea din Verona, în timp ce scrii o scrisoare de dragoste ”Julietei” tale?

Urmăreşte-mă !

În jos, pe strada de la Piazza delle Erbe, găseşti o cafenea mică numită Caffe Tubino, unde poţi alege din cele 120 de sortimente de cafea. Pentru a te răsfăţa ai ocazia să ceri ciocolată, ginseng sau pireu de castane. Totul este viu colorat şi ştiu de pe acum că te vei aşeza  la o masă mică de marmură. Lista de oferte începe de la cafea cu guarana până la cafea cu gelato.

Caffe Tubino există în Verona din anul 1969, iar semnul cu un soare zâmbitor alături de o floare, te atrage asemeni portocalelor din copilărie.

Un amănunt pentru cei care beau cafea doar dimineaţa: la Caffe Tubino este deschis doar de la ora 6 seara până la ora 12 noaptea.

În Italia te vei bucura de cafea, scrisori şi iubire: Un Sf. Valentin există pentru fiecare ! Nu ezita să-i întinzi mâna !

 

 

(Visited 313 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !