Zece poveşti parfumate în Bibliothèque Café

A fost odată ca niciodată…așa încep toate poveștile minunate în care indiferent de vârstă, ai parte de momente unice de tandreţe şi iubire. În acest an, Bibliothèque Café vă atrage atenția în fiecare vineri,  cu zece povești de iubire învăluite în arome diferite de la AVON COSMETICS ROMÂNIA.

A treia poveste  am căutat-o în ’’Jurnalul unei iubiri’’ din Editura RAO, scrisă de Nicholas Sparks,  scriitorul romantic ce te cucereşte în fiecare rând pe care îl citeşti. Allie şi Noah au mai trăit poate o mie de vieţi împreună şi s-au iubit în fiecare viaţă.

Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste am descoperit-o între paginile acestui jurnal şi îi aparţine lui Noah:

”Tu eşti răspunsul fiecărei rugăciuni pe care am înălţat-o. Eşti un cântec, un vis, o şoaptă şi nu ştiu cum am putut trăi fără tine în toţi aceşti ani. Te iubesc, Allie, mai mult decât îţi poţi imagina. Te-am iubit şi te voi iubi mereu.” (Nicholas Sparks)

Noah a vâslit până  în mijlocul unui lac înconjuraţi de lebede de tundră şi gâşte sălbatice. Parfumul lui Allie, Little Red Dress de la AVON îl atrăgea tot mai tare şi lăsă vâslele deoparte. Simţea atât de puternic esenţa de trandafir combinată cu zmeură şi lemn de santal, încât amintirile l-au adus mai aproape de femeia pasională, care a îndrăznit să-i tulbure liniştea.

”Când te privesc, îţi văd frumuseţea şi graţia, şi ştiu că ele au căpătat forţă cu fiecare viaţă pe care ai trăit-o.”  (Nicholas Sparks)

”Jurnalul unei iubiri”  – un jurnal parfumat, la o cană cu cafea. Nimeni nu te întreabă de ce ai îndrăznit să-l citeşti!

(Visited 286 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !