Elizabeth Gilbert lansează Big Magic în luna septembrie 2015

În anul 2006, americanca Elizabeth Gilbert publica „Eat Pray Love” – Mănâncă, Roagă-te, Iubește (Editura Humanitas), roman bazat pe experiența anului sabatic pe care l-a petrecut în Indonesia, India și Italia, în care vorbea despre spiritualitate, dragoste și regăsirea sinelui. A devenit foarte repede un  bestseller internațional. Tradus în peste 30 de limbi și cu peste zece milioane de exemplare vândute, „Mănâncă Roagă-te Iubește” a fost ecranizat în anul 2010 cu actorii Julia Roberts și Javier Bardem în rolurile principale.

Au mai fost traduse și editate la Humanitas cărțile :,,Pelerinii , ,,Războiul homarilor”, ,,Și am spus Da”, iar  în anul 2014, după o cercetare uriașă și un subiect complex, Gilbert lansează Semnătura tuturor lucrurilor .

Anul acesta, în 2015, în luna septembrie, Elizabeth Gilbert lansează o nouă carte: BIG MAGIC.

Ne înscriem astfel la o Școală de toamnă, în care vom învăța, citind Big Magic, despre creativitate. Pornim în fiecare zi, într-o călătorie și explorăm o nouă lume. Elizabeth ne predă câteva lecții despre iubire, despre frică și ne încurajează să descoperim acel diamant neșlefuit care este ascuns în noi. Notăm în caietul cu teme pentru acasă cum să acceptăm provocările în activitățile noastre, cum să ne construim un vis, cum să fim curioși și creativi.

Big Magic ascunde un secret pe care nu îl descoperă decât cel care citește cartea cu mare atenție și care deschide o ușă pentru a primi cu bucurie o viață nouă.

Mulțumesc, Elizabeth ! Abia aștept să fie tradusă cartea și în România !

Elizabeth Gilbert va porni într-un turneu de promovare a cărții, începând cu data de 22 septembrie 2015. Primul oraș va fi New York, urmând apoi Boston, Washington, Toronto, Los Angeles și  altele. Turneul se va sfârși în data de 29 octombrie în Jersey City.

6.3-Big-Magic-Tour-Image

 

(Visited 490 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !