Nicholas Sparks va lansa cartea See Me în luna octombrie

Cel mai îndrăgit autor american, Nicholas Sparks revine în atenția cititorilor cu o nouă carte romantică, în luna octombrie 2015. Este vorba de povestea dintre Colin Hancock și Maria Sanchez cuprinsă în See me.

12002260_10154247565729972_8094494818123668799_n

Colin este tânărul care are o parte de o doua șansă în viață, după ce a trecut prin crize de violență  și decizii proaste. Maria Sanchez, fiica unor muncitori de imigranți mexicani, este imaginea de succes convențional. Are o diplomă de la Duke Law School și un loc de muncă la o firmă de prestigiu în Wilmington.

Întâlnirea dintre ei va schimba totul, îndrăznind să viseze la un viitor împreună.

Amândoi au un trecut traumatizant și încearcă să fugă de demonii care le pot distruge relația abia începută.Va fi dragostea lor protejată, chiar și în cele mai întunecate momente?

Bogat în emoție și alimentat cu suspans, Se Meene amintește că dragostea poate fi schimbătoare și că cei care nu sunt pregătiți să ne vadă așa cum suntem cu adevărat pot avea de suferit. Uneori trebuie să ne privim în ființa iubită ca într-o oglindă și să alegem în viață ce ar alege ea pentru noi !

“See me just as I see you.”

(Visited 423 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !