GADIF – Grupul Ambasadelor, Delegaţiilor şi Instituţiilor Francofone din România – invitatul de onoare al Târgului Gaudeamus 2015

Târgul Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură 2015, ediţia a XXII-a, va avea loc în perioada 18 – 22 noiembrie în Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti. Invitatul de onoare al ediţiei este GADIF – Grupul Ambasadelor, Delegaţiilor şi Instituţiilor Francofone din România.

La Târgul Gaudeamus puteți alege din oferta a peste 400 de edituri românești și străine, tipografii, instituții de învățământ, centre și institute culturale, instituții mass-media, agenții de difuzare de carte, firme multimedia, agenții literare, organizații non-guvernamentale cu profil cultural și educațional, asociații profesionale, librării și biblioteci.

Ediția trecută a adus un număr de 117.000 de vizitatori şi au fost organizate 750 de evenimente – recorduri absolute ale Târgului Internaţional GAUDEAMUS 2014.

Târgul este iniţiat şi organizat anual de Radio România, prin Centrul Cultural Media Radio România.

(Visited 125 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !