Lisbeth Salander şi Mikael Blomkvist vă aşteaptă la Gaudeamus 2015!

Iubitorii de literatură vor găsi la standul Grupului Editorial Trei, organizat în cadrul Târgului Gaudeamus 2015, titluri captivante, colecţii noi şi reduceri substanţiale.
Vă aşteaptă peste 400 de titluri cu reducere de până la 50% şi peste 100 de volume cu preţ promoţional 10 lei.

Grupul Editorial Trei va fi prezent la Romexpo, în Pavilionul Central, nivel 0.00, standul 16.

EDITURA TREI

Lisbeth Salander şi Mikael Blomkvist s-au întors în Millennium 4. Duoul care a încântat milioane de cititori în Trilogia Millennium, scrisă de Stieg Larsson, îşi uneşte din nou forţele într-un nou thriller senzaţional, încărcat de adrenalină: Prizonieră în pânza de păianjen, de David Lagercrantz.

Cum putem explica resorturile războaielor sau ale regimurilor opresive? Care sunt cele mai solide minciuni? Găsiţi răspunsurile în Anatomia distructivităţii umane de Erich Fromm, colecţia Psihologie-Psihoterapie şi Spy the lie de Philip Houston, Michael Floyd, Susan Carnicero şi Don Tennant, colecţia Psihologie practică.

Fiecare volum Lecţii de viaţă din colecţia Şcoala vieţii alege câte un mare gânditor şi pune accentul pe acele idei ale sale care au o însemnătate profundă pentru noi, cei de astăzi. Cărţile din această serie demonstrează că voci importante din trecut încă au lucruri fundamentale de transmis generaţiilor actuale. Lecţii de viaţă de la Nietzsche de John Armstrong şi Lecţii de viaţă de la Freud de Brett Kahrsunt primele două din această nouă colecţie.

EDITURA PANDORA M

PanDa, o nouă colecţie care se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 2 şi 12 ani, propune o selecţie de cărţi ilustrate, care le vor satisface atât curiozitatea, cât şi dorinţa de a cunoaşte lumea. Primele nouă titluri vor fi disponibile la Gaudeamus 2015 şi le vor spune micuţilor simplu, direct şi sincer poveşti emoţionante despre imaginaţie, tristeţe, prietenie, iubire, supărare sau relaţia cu părinţii şi bunicii.

Colecţia Literary Fiction vă aşteaptă la Gaudeamus 2015 cu primul volum din Tetralogia Napolitană: Prietena mea genială, de Elena Ferrante. O capodoperă modernă a uneia dintre cele mai apreciate scriitoarele italiene, Prietena mea genială este o poveste complexă şi emoţionantă despre două prietene, Elena şi Lila.

EDITURA LIFESTYLE PUBLISHING

De ce nu reuşeşte medicina să sorteze noianul de informaţii şi să ne ofere sfaturile cele mai bune care să dea posibilitatea oamenilor să scape de kilogramele în plus şi să-şi îmbunătăţească sănătatea? Este sau nu raiul un loc autentic? Aflaţi din volumele Dieta Vânător – Fermier deDr. Mark Liponis, colecţia Citeşte sănătos şi Harta Raiului de Dr. Eben Alexander, colecţia Trebuie să ştii.

Mai jos găsiţi detalii despre toate noutăţile editoriale cu care Grupul Editorial Trei îşi aşteaptă cititorii la cea de-a 22-a ediţie a Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură!

Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea)
Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea)

Comunicat de presă

(Visited 142 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment