Proiectul SEMPRE AMALIA este sprijinit de Consiliul Județean SIBIU

Proiectul SEMPRE AMALIA realizat de artistul portughez Ricardo Caria în România se va desfășura în perioada 11 aprilie – 22 aprilie 2016 în opt orașe din România, printre care și Sibiul.

12966464_273094689696026_1480390501_n

Artistul portughez Ricardo Caria va ajunge la Sala Thalia în data de 13 aprilie la Sibiu. Spectacolul va începe la ora 20.00 și va cuprinde două ore de muzică preluată în exclusivitate din repertoriul Amáliei Rodrigues, cu momente de incursiune în viața plină de enigme a faimoasei artiste; poezie; scurte momente de dans și teatru, toate cu un singur scop: o călătorie înapoi în timp, pe ritmuri de chitară portugheză, pentru a retrăi și pentru a încerca să deslușim împreună cu artistul portughez misterul vieții celei care a schimbat istoria muzicii pentru totdeauna.

De la ora 17.00, organizatorii invită publicul să participe la un vernisaj de artă dedicat Reginei Incontestabile a Muzicii Fado. Vor fi expuse la Sala Thalia peste 20 de lucrări ale Amaliei Suruceanu, Președintă a Uniunii Artiștilor Plastici, Sucursala Câmpina și ale medieșencei Ioana Duma. Artistele au reușit să surprindă în tablourile lor personalitatea Amáliei Rodrigues.

Amalia si Ioana

Invitată specială la Sibiu în cadrul Turneului este și tânăra brașoveancă, Sandra Stănilă. În vârstă de numai 11 ani, Sandra a participat la foarte multe festivaluri , concursuri și spectacole unde a obținut nenumărate premii și trofee. S-a calificat în show- ul de televiziune Românii au talent și este finalistă la Concursul Dreamstar junior music contest transmis de TVH.

Proiectul SEMPRE AMALIA a fost depus pentru a fi aprobat de Consiliul Județean Sibiu în Agenda Culturală 2016 și a obținut finanțare în valoare de 3.000 lei.

Turneul național de muzică Fado SEMPRE AMALIA se desfășoară în opt orașe din România este sprijinit de Ambasada Portugheză în România prin bunăvoința E.S. Dr. João – Bernardo WEINSTEIN care l-a ascultat pe artistul portughez cântând și a fost surprins atât de vocea sa, cât și de repertoriul variat.

Proiectul SEMPRE AMALIA debutează la Brașov în data de 11 aprilie 2016.

Biletele se pot cumpăra de la casieriile sălilor de spectacol:

Brașov – Teatrul Dramatic București – www.bilete.ro (http://www.bilete.ro/concert-sempre-amalia-fado-12-apr-2016), www.bilet.ro

Sibiu – Sala Thalia

Deva – Cinema de Artă

Cluj Napoca – Casa de Cultură a Studenților

Timișoara – Sala Capitol

Arad -Librăria Corina, Strada Mihai Eminescu, nr. 2

Oradea – Teatrul Regina Maria și la Casa de Cultura a Sindicatelor

(Visited 172 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment