Sandra Stănilă împlinește 12 ani: La Mulți Ani, pequenina !

Pe Sandra Stănilă, ,,micuța Amalia” am cunoscut-o prima dată prin intermediul piesei Despre îngeri. Ascultat-o cu mare drag și am așteptat un moment potrivit pentru a-i ura mult succes pe acest drum în domeniul muzical.

Astăzi,  Sandra a împlinit frumoasa vârstă de 12 ani. Până acum, a participat la foarte multe festivaluri , concursuri și spectacole unde a obținut nenumărate premii și trofee. S-a calificat în show- ul de televiziune Românii au talent și este finalistă la Concursul Dreamstar junior music contest transmis de TVH.

Cum nimic nu este întâmplător, Sandra a fost cuprinsă în Proiectul Sempre Amalia derulat de artistul portughez Ricardo Caria în șapte orașe din România.

Primul oraș, în cadrul Turneului național de promovare a muzicii fado, în care a început SEMPRE AMALIA a fost Brașovul, orașul de suflet al Sandrei și bineînțeles, orașul în care, în urmă cu 48 de ani, pășea Regina Incontestabilă a Muzicii fado, Amália Rodrigues.

Pe scena Teatrului Dramatic, locul în care Amália Rodrigues a stors multe lacrimi la prima ediție a Festivalului Cerbul de Aur,  a cântat și Sandra Stănilă, în deschiderea spectacolului susținut de artistul portughez Ricardo Caria. Au fost momente speciale și unice.

Pentru că Sandra Stănilă împlinește astăzi 12 ani i-am adresat câteva întrebări.

sandra2 (2)

 12963792_213259432384838_5267176683244582177_n 12970799_964276190334902_7930843138666554459_o

Ce a însemnat pentru tine Sempre Amalia ?

Sandra: ,,Pentru mine Sempre Amalia a însemnat cea mai frumoasă și plăcută experiență din toată cariera mea muzicală de până acum.” 

Cum ai ajuns să colaborezi cu artistul portughez Ricardo Caria ?

Sandra: ,,Colaborarea a început în cadrul unui festival. Ricardo Caria mi-a propus să vin cu el și formația lui în acest minunat turneu, și am venit, am cântat și m-am simțit excelent alături de toată echipa.”

Cât timp ai dedicat acestui moment din spectacol? Câte ore ai repetat, câți km ai străbătut în prima săptămână în Turneul Sempre Amalia ? 

Sandra: ,,Am repetat piesa Quando eu era pequenina de trei ori, deci în total 9-10 minute. Apoi, am cântat împreună  cu Ricardo Caria și trupa Alma No Fado. În prima săptămână am străbătut mai mult de 550 de km. Am cântat la Brașov, București, Sibiu și Deva.”

981195_206454103065371_6378882488830984067_o

Cum ai fost primită în echipă și ce ai simțit pe scenă când ai interpretat rolul Amaliei cea micuță ?

Sandra: ,,Când am intrat în echipa Sempre Amalia am început să țopăi de fericire! Am simțit un sentiment aparte, pe care nu îl mai simțisem până atunci.”

Cât de multe știi despre Amália Rodrigues ?

Sandra: ,, Știu că Amália  s-a născut pe 23 iulie, dar ea susținea că s-a născut pe 1 iulie în anul 1920 și a murit la vârsta de 79 de ani, în 1999, la data de 6 octombrie. S-a născut la Fundão, Portugalia. Cunosc puține lucruri din copilăria ei și am fost impresionată, mai ales că avea aceeași vârstă ca mine, atunci când cânta pe stradă, în ploaie și vindea portocale. Îmi place mult muzica ei pentru că transmite sentimente puternice celor care o ascultă. Sper din suflet, că am reușit și eu să transmit, pe scenă, emoție și bucurie, în același timp, tuturor spectatorilor.”

Care vor fi următorii pași în cariera ta ? Ce planuri ai pentru anul 2016 ?

Sandra: ,,Va urma lansarea primului meu CD și lansarea unui videoclip. Am multe spectacole în perioada următoare. Sâmbătă, 30 aprilie 2016 voi fi în direct la Antena Stars, de la ora 9.30, pe plaja de la Mamaia, în data de  6 mai voi fi prezentă la Brașov, în cadrul Spectacolului Seara Șlagărelor Românești, în data de 1 mai voi cânta la cel mai mare parc de distracții Dino Park Râșnov, tot la Brașov voi cânta și în data de 8 mai, în Piața Sfatului, la Sărbătoarea Junilor, un eveniment cu tradiție în orașul nostru, în data de 13 mai voi avea un spectacol la Opera din Brașov, la Gala Uniunii Naționale a Patronatelor din România, iar în 11 iunie voi cânta în deschiderea concertului lui Smiley, la Parcul Dino din Râșnov. Va fi o perioadă plină de evenimente, mai ales că vine și vacanța de vară.”

Ce urezi echipei Sempre Amalia ?

Sandra: ,,Le urez succes în tot ceea ce fac, pentru că fac o treabă excepțională ! S-o țineți tot așa ! Sunteți minunați ! Mulțumesc tuturor că au fost deschiși cu mine și îi mulțumesc în primul rând lui Ricardo Caria, pentru că mi-a dat șansa să cânt în Turneul Sempre Amalia. M-am simțit apreciată și m-am bucurat foarte mult. Vă îmbrățișez !”

Mulțumesc pentru interviu, Sandra !

Sandra, îți urez  să fii sănătoasă, să te bucuri de toate lucrurile mărunte, așa cum te-ai bucurat de iepuraș la Sibiu, să îi apreciezi pe cei jurul tău, să ai parte de iubirea și sprijinul părinților tăi în fiecare secundă ! La Mulți Ani !

Foto Facebook și din Turneul Sempre Amalia

Foto credits: Mihai Panaitescu și Sorin Suruceanu

 

(Visited 393 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment