Carte și film: „FRIDA” – 56 de ani de la moartea Fridei Kahlo

Este vară, de aceea vă recomand un film și o carte despre Frida Kahlo (n.6 iulie 1907, Coyoacán, Mexic – d.13 iulie 1954). A fost o pictoriță care ocupă un loc central în arta picturală mexicană. Opera sa, extrem de originală, poate fi situată la confluența mai multor curente: simbolism, realism, suprarealism, expresionism, prezentând și puternice influențe ale artei indigenilor din Mexic. Temele sale predilecte au fost autoportretele și durerea care a însoțit-o de a lungul întregii sale vieți.

Romanul își propune să deruleze prin fața ochilor cititorilor povestea pictoriței Frida Kahlo. Lupta pentru dragostea lui Rivera, dar și istoria Mexicului din prima jumătate a secolului XX, cu personaje precum revoluționarul rus Leon Troțki sunt surprinse în cartea autoarei Barbara Mujica.

Editura Tritonic oferă cartea la prețul de 40 lei. 
Bunicii care doresc să citească această carte pot să o împrumute de la BiblioBuniNet, pentru două săptămâni. Este un singur exemplar (donație). Cei interesați pot reține cartea la adresa de e-mail: [email protected].

PRET: 50 40 LEI

Frida
Barbara Mujica
Colectia: Premium
Categoria: Roman strain, Dragoste
ISBN: 978-973-733-120-5, Format: 16×24 cm 368 pag, Aparitie: 2007, Martie
Vă recomand câteva link-uri:
(Visited 249 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !