Ciocolată de ”Dragobete” pentru fete

Fetele îmi spuneau zilele trecute:  ”ciocolata îngraşă, dar de Dragobete vom fi dulci ! ”

Sărbătoarea iubirii este aşteptată la Mediaş cu primii ghiocei şi multă multă ciocolată. Nu vă temeţi să fiţi creative în această zi ! Şi dacă nu aveţi idei şi nu ştiţi nici o reţetă vă recomand un site dulce http://www.ciocolaterie.ro/. Eu am încercat  ” Coroniţa cu ciocolată ” de sărbători şi vă spun un secret:  să o serviţi cu portocale.

Dragobetele prinde fetele, fetele dulci ! Nu uitaţi să mirosiţi a scorţişoară şi a vanilie, iar în păr să vă prindeţi o floare de primăvară.

Tradiţia spune că  de  Dragobete se făceau logodne simbolice pentru anul următor (uneori le urmau logodnele adevărate).  În oraşul nostru, tinerii vor organiza ” Căsătorii pentru o zi”, iar fetele vor primi un săculeţ cu monogramă,  lucrat manual în data de 23 februarie, la Restaurantul Traube.  În acel săculeţ vor ascunde cele mai frumoase declaraţii de iubire şi bomboanele de ciocolată cu cireşe.

Nu-i aşa că aşteptaţi Dragobetele, cum aşteptaţi primăvara ?

 

 

(Visited 277 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !