Magazinul ANTIC din Mediaş are peste 800 de accesări pe blog

Magazinul ANTIC din Mediaş a împlinit o săptămână în lumea virtuală. Din 9 aprilie 2012,  blogul magazinului ANTIC din Mediaş  www.souvenirantiquemedias.wordpress.com  a reuşit să strângă peste 800 de accesări,venite atât din România, cât şi din Germania, Turcia, Norvegia, Italia, Franţa şi Spania. Nu au lipsit Prietenii Mediaşului din SUA şi cei din Israel. Vă mulţumesc tuturor pentru atenţia acordată acestui magazin, care vă aduce nu doar souvenir antique, ci şi poveşti.

Mă bucur mult, pentru că este al doilea blog creat anul acesta, după cel al Proiectului Bibliotheque Cafe www.bibliothequecafe.wordpress.com , care ajunge la sufletului cititorului. Îmi face plăcere să scriu despre cafenele, ciocolată,Buddha, Feng Shui, păpuşi, soldăţei şi souveniruri. Sper să vă surprind în fiecare săptămână cu un articol deosebit !

(Visited 166 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !