Kingsley Chibuzor Nwabia aduce basmele Africii la Alba Iulia

În Cetatea Alba Iulia se aude un zgomot ciudat. Mă uit în stânga și în dreapta. Nu văd nimic. Dintr-o dată un grup de copii africani sar în fața noastră. Bat din tobe și ne fac semn să dansăm cu ei.

O fetiță cu părul împletit îmi întinde un glob magic și îmi spune să-l învârt. Auzim maimuțe care țipă, elefanți care tropăie și lei care răcnesc. Ne cuprinde ritmul Africii și schițăm câteva mișcări alături de cei mici.

Globul se oprește și vedem apusul soarelui pe continentul negru. Ne simțim ca într-o poveste. Elefantul african este cel care ne atrage atenția. Urechile lui seamănă cu Africa. Și totuși…noi suntem în Alba Iulia. Cine ne-a adus Africa atât de aproape ? Răspunsul îl aflăm repede.

La Alba Mall  ne așteaptă un nigerian pe nume Kingsley Chibuzor Nwabia. El este șeful copiilor care ne-au înconjurat.

Ne pregătim să ascultăm cele mai frumoase basme nigeriene și cele mai interesante basme din Africa de Sud, duminică, 11 mai, de la ora 11.00 , în Alba Iulia, la Târgul de carte ,,Alba Transilvana”. 

Vă invit să-l descoperiți în aceste articole.

http://jurnalul.ro/stire-spectator/basme-populare-nigeriene-si-alte-povestiri-538463.html#

http://jurnalspiritual.eu/drumurile-catre-intelepciune-ale-unui-nigerian-in-romania/

Materialul despre lansarea de carte îl voi publica după data de 11 mai. 🙂

(Visited 201 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !