„Librăria iubirii” sau „CIP-ul iubirii?”

Mă întrebam zilele trecute cum pot organiza cărțile din colecția de la CIP – Biblionet. Și iată că am găsit răspunsul răsfoind cartea preferată. Il veti gasi si voi pe blog-ul Bibliotecii www.bibliotecamedias2008.wordpress.com. Până atunci vă ofer câteva gânduri premiate cu o carte la Noaptea Bibliotecilor, inițiată de Asociația Excedo, ANBPR și Marketer Club.

„10 aprilie…” Strângeam în mână talismanul. Il strângeam atât de tare, încât simțeam fiecare literă cum îmi săruta palma. Căutam armonia cu ochii închiși. Am făcut primul pas și m-am trezit, privind talismanul din palmă. Era o carte deschisă spre lumea iubirii. Am uitat… aseară am fost prea obosită și am adormit în fotoliul din librărie. Personajele m-au întâmpinat bucuroase și mi-au povestit viețile lor. Le îndrăgeam, pentru că mă regăseam în durere, iubire, bucurie, tristețe și le-am cunoscut atât de bine, încât mi-au lăsat un talisman în palmă, să mă ocrotească. Pe masă era numărul ei de telefon. [slideshow]

– Alo….Emma! Știai? Cărțile se nasc pentru a fi atinse, iar eu…ating usor talismanul. Poate într-o zi voi transforma biblioteca unde lucrez, în ”Librăria iubirii”. Sunt sigură că Paola Calvetti va fi acolo să mă ajute!

Aici e booktrailer-ul! Imposibil să nu iubesti cartea!

Ultima carte, recitită!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=n9zgBLkZtx8]
(Visited 216 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !