O mie şi una de zile colorate !

În copilărie, citeam povestea Seherezadei şi îmi imaginam că pot călători pe un covor zburător spre alte lumi, împreună cu Aladin şi Prinţesa Jasmine.  Căutam lămpi fermecate şi mărgăritare în cufărele mari din lemn de abanos. Zâmbeam mereu şi prindeam visele cu un ocrotitor de vise inventat de tribul indian Ojibwe din America. Trăiam într-o lume plină de mistere şi mă bucuram de lucruri mărunte. Decupam fotografii, realizam colaje şi alegeam cele o mie şi una de zile colorate în care să ascult legende şi să deprind meşteşuguri noi.

Am închis ochii pentru şapte secunde şi am ascultat vocea interioară. Cele o mie şi una de zile colorate în albastru, verde, galben, roşu, lila şi roz  se apropie. Vin pe nesimţite, îţi vorbesc în patru limbi diferite, se amestecă printre mărgele, fâşii din hârtie şi îţi desenează cu henna în palmă,  drumul spre locul în care poţi veni împreună cu copilul tău, pentru a cunoaşte, a învăţa, a crea aşa cum îşi doreşte el, primele 101 de zile din viaţa lui, altfel decât până acum !

Nu închide uşa ! Rămâi  101 de minute, cât mai aproape de el !

Relaxează-te, ascultă muzică, citeşte şi vorbeşte despre tine ! 

cover blog2

(Visited 143 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !