Zbor printre culori

Primăvara mi-a furat câteva culori. Roșul s-a combinat cu galbenul pentru a dărui soarelui,  portocaliul intens. În semn de mulțumire, mi-a zâmbit. Pe birou, pensula aștepta să își răsfețe gândurile și scria pe cutia din lemn câteva vise, pentru a nu le uita. Unele despre elefanți, altele despre femei îmbrăcate sumar sau despre masai în așteptarea apusului de soare. Dintr-un colț, visul cel mai puternic, risipea boabele de cafea în jur.

Așa a început povestea Bibliothèque Café Afrique și de atunci, lemnul îmbracă hainele Africii. Brățari, cercei, coliere, cufăre și tablouri se amestecă printre obiectele de suflet. Aduc în prim plan cărțile, descoperind poveștile scrise cu pasiune, durere și dorințe.  Aduc din acea lume  mirosul ploii și al nisipului prin desen, pictură și o tehnică care m-a cucerit, numită decoupage.

În Decoupage art am căutat o metodă de a mă redescoperi, de a folosi fantezia și de a trăi într-o lume a misterelor împlinite, o lume în care nimic nu este imposibil. Fiecare obiect atins de mine, apoi pictat și decorat va lua cu el o picătură de zâmbet.

Nu vor exista două zâmbete la fel, pentru că Bibliothèque Café Afrique are o poveste unică și te va învața să zbori printre culori, bucurându-te !

(Visited 379 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

1 comment

  • Cea mai frumoasa culoare este cea a Macului …! Macii cei frumosi pentru Tine, draga mea !

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !