Campania ,, A DA : Dăruim pentru Lectură!’’ în premieră la Mediaș

Cu ocazia Zilei Naționale a Bibliotecarului la Mediaș începe o campanie pentru susținere a lecturii și îmbogățirea fondului de carte. Astfel, trei bibliotecare : Antonela Barbu, Doina Florea si Andreea Bușoiu dăruiesc câte 10 produse handmade pentru achiziționarea celor mai frumoase cărți adresate publicului medieșean. Cele trei bibliotecare își dedică din timpul liber lecturii și artei.

Obiectele confecționate de cele trei doamne vor fi scoase la licitație pe pagina de Facebook  a campaniei : ,, A DA : Dăruim pentru Lectură!’’ Prețul licitației va porni de la 10 lei. Din banii strânși se vor achizitiona cărți de la Editura ALL cu 20% reducere, acestea fiind donate Bibliotecii Municipale ,,St. L. Roth’’ Mediaș, pentru a susține lectura și pentru a îmbogăți fondul de carte.

Vreau să fac acest gest de suflet și din dragoste pentru carte. Produsele sunt lucrate în tehnica quilling, demonstrând că banala hârtie poate lua forme deosebite, care încântă ochii și sufletul oamenilor iubitori de frumos, spune Doina Florea.

Primăvara aduce Africa mai aproape de cititori, atât prin lucrări realizate în tehnica  decoupage, cât și prin aroma de cafea, care te va însoți atunci când vei citi o carte nouă,  împrumutată de la bibliotecă.  Te invit la culoare și lectură !, spune Antonela Sofia Barbu.

Deși proverbul cu tâlc : <<Cine coase și descoase are tot timpul ce face>>, sună bine  în aceste vremuri de reștriște, îmi găsesc <<de musai>> timp și pentru o carte bună de lecturat. Bijuteriile confecționate din fetru și împletituri merg întotdeauna la sigur, într-o cutie de cadou din carton, etamină și cusături. Poftiți, poftiți la boutique ! Licitația poate începe acum !, spune Andreea Bușoiu.

Campania ,, A DA : Dăruim pentru Lectură!’’ va debuta cu ocazia Zilei Naționale a Bibliotecarului sărbătorită în data de 23 aprilie și se va derula până la data de 5 mai 2013.

 

(Visited 2.521 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

1 comment

  • Mult succes pentru …Creativitate ! Frumoasa idee de a marca Ziua Bibliotecarului din Romania in acest fel original ! Sper sa fie frumos si sa va bucurati de audienta. Cu bine, Juan

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !