Proiectele voluntarilor pentru Programul Voluntar de profesie

Fundatia Vodafone a ales pentru editia din acest an 14 proiecte ce acopera domeniile sanatate, educatie si prevenirea abandonului familial si se adreseaza unui numar mare de beneficiari: copiilor bolnavi de cancer, tinerilor cu handicap, persoanelor afectate de scleroza multipla, tinerilor seropozitivi, persoanelor bolnave de hemofilie, batranilor, copiilor aflati in risc de abandon, cu parinti plecati la munca in strainatate si persoanelor care se confrunta cu probleme de infertilitate.

 

Printre cele 14 proiecte este şi proiectul propus de mine.

Sofia Barbu, Medias, 39 ani, inspector de specialitate – aplicaţie pentru  Asociatia Mediasul pentru cultura

Proiectul meu se numeste “Sansa de a da un click!” si isi propune sa aduca in atentia administratiei publice locale faptul ca persoanele cu dizabilitati aflate in dificultate isi doresc sa fie informate. Prin acest proiect voi initia un curs pentru instruirea beneficiarilor Centrului de Recuperare si Reabilitare a Persoanelor cu Handicap din Medias in utilizarea unei adrese de e- mail, a Skype-ului pentru a putea comunica mai usor cu cei apropiati si de a cauta informatii utile pe Internet, precum cele referitoare la sanatate, legislatie, sport, stiri, cultura, petrecere a timpului liber.

Totodata voi realiza in proiect si un blog pentru acest centru si beneficiarii lui si voi organiza biblioteca, respectiv ludoteca.

(Visited 237 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

2 comments

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !