Seminar pentru mămici cu burtici la Mediaș cu Ștefania Sămărghițan

Mână în Mână cu Fericirea împreună cu Ștefania Sămărghițan v-au pregătit un eveniment deosebit, pe data de 18 martie 2016 la Hotel Traube Mediaș.

12657362_1098442726841026_3919901112889836207_o

În ambianța plăcută a Sălii de conferințe a Hotelului Traube, pe parcursul a trei ore (cu pauză) vom descoperi alături de Ștefania lucruri noi, dar şi vechi de când lumea, despre bebeluşi, părinţi şi alăptare. Într-o lume bombardată de informații și sfaturi contradictorii, orice viitoare mămică are nevoie de îndrumarea unui specialist pentru a lua deciziile corecte în ceea ce privește sănătatea sa și a bebelusui său.

Seminarul are două părți.

În prima jumatate veți afla informații importante în ceea ce privește sarcina, nașterea și îngrijirea nou-născutului, vom o lua pauza în care ne vom răsfăța cu fructe, sucuri naturale și prăjiturele delicioase atent pregătite din cele mai bune ingrediente.

Vom începe cea de-a doua parte a seminarului energizate și pline de entuziasm. Aceasta, va fii dedicată în totalitate subiectului alăptare. Alăptarea este un proces pe cât de frumos, sănătos și împlinitor pe atât de dificil în lipsa informațiilor corecte și a unei pregătiri riguroase.

Cine este Ștefania Sămărghițan?


,,Sunt femeie, mamă, psiholog, educator prenatal certificat LAMAZE, doula* şi consilier în alăptare;… sunt pasionată de munca mea şi de felul miraculos în care venirea pe lume a unui bebeluş poate transforma viaţa unei familii şi mai ales a unei mămici.
Cine aş vrea să fiu? Aş vrea să fiu pentru tine persoana care-ţi sta alături într-o călătorie plină de provocări şi magie, la capătul căreia să te regăseşti mai puternică, mai împlinită, mai… FEMEIE…
Te aştept vineri, 18 martie 2016, de la ora 17 să ne cunoaştem şi să descoperim lucruri noi, dar şi vechi de când lumea, despre bebeluşi, părinţi şi alăptare. Te invit să facem ordine împreună în noianul de informaţii contradictorii cu care tinerii părinţi sunt bombardaţi!

*Doula = o persoană care oferă sprijin emoţional în timpul travaliului. Ea susţine mama în a avea acea experienţă pe care şi-o doreşte, oferind atât suport emoţional, încredere, încurajare, o prezenta calmă şi apropiată, cât şi metode şi tehnici de control al durerii.

PRETUL UNUI BILET ESTE DE 50 DE RON
Participarea se face pe bază de înscriere la adresa de email: contact@manainmanacufericirea.ro

sau la telefon: 0745 / 598 141.

(Visited 247 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment