Primul curs prenatal din Mediaș va începe în 12 martie

Descoperă secretele unei nașteri ușoare, află cum să-ți depășești fricile legate de nașterea naturală și cum să-i oferi bebelușului tău cel mai bun start în viață, unul netraumatizant, cu iubire și respect.

logo-echilibrium-convertit13

Primul curs prenatal din orașul nostru debutează pe 12 martie 2016. Este vorba de cursul ,,ReNașterea cu Ditta Depner”, cel mai complex curs prenatal din România.

 CE PRIMIȚI LA ACEST CURS?

  1. Se vorbește despre naștere, ca și proces de transformare profundă, prin care orice femeie renaște, devine mai puternică și își asumă deciziile cu privire la naștere și creșterea copilașului;
  2. Viitorii tăticii vor fi mai entuziaști după absolvirea acestui curs și vor ști cum să se implice în actul nașterii copilului lor, vor scăpa de frici și de prejudecăți și își vor aprecia partenera și mai mult; + că vor primi, în urma absolvirii, acea diplomă care îi îndreptățește la cele 10 zile de concediu parental;
  3. Se vorbește concret, în termeni uzuali, ușor de înțeles, astfel încât nașterea să re-devină din nou “umană”, să coboare de pe false piedestaluri medicale și proceduri standard;
  4. Este pregătit un set complet de aplicații practice, relaxări, meditații, vizualizări ghidate și un CD pe care mămicile sa-l asculte zilnic acasă, pentru a continua munca de reprogramarea a subconștientului de la curs;
  5. Cursul este interactiv, dinamic, se râde mult, se povestește și cuplul se pregătește împreună pentru naștere și creșterea copilului.
  6. Este o ocazie în plus pentru cuplu să se cunoască mai bine și să întâlnească alți oameni minunați, care au aceleași căutări;
  7. Părinții nu vor mai avea nevoie de nicio altă pregătire pentru că vor primi totul aici, prin această noua abordare holistică a nașterii, care îi va face sa-și depășească gândurile limitative care i-au ținut blocați până acum și care au produs frică sau frustrare.

CE PRESUPUNE CURSUL?

Este un curs PREMIUM de pregătire pentru naștere, care acoperă tot ceea ce trebuie să știe viitorii părinți despre sarcină, naștere și nou născut.

În cele 30 de ore de curs beneficiază de un număr dublu de ore de predare, față de orice altă metodă sau tehnică.

În plus,  preocuparea principală e legată de psihicul viitoarei mămici, de emoțiile sale conștiente, cât și cele subconștiente, reprimate, care dau de furcă oricărei mămici în timpul nașterii.

Rezolvând emoțiile, ea se va putea bucura de această minunată experiență.

CÂT DUREAZĂ?

Sunt 2 module de weekend a câte 2 zile, care se țin la 2 săptămâni distanță: sâmbăta 9,30-18,00 și duminica 8,30-17,00 cu pauză de ceai și pauză de prânz de o oră. Primul curs la Mediaș va începe în weekendul 12-13 martie 2016 și va continua în weekendul 26-27 martie 2016.

GARANȚIA BANILOR RETURNAȚI! 

Dacă după prima zi de curs, nu sunteți mulțumiți, primiți banii înapoi, fără discuții.

CE SE ÎNVAȚĂ?

Viitoarea mamă învață practic ce și cum să facă pentru a avea o naștere cât mai plăcută, pentru ca la curs va dobândi o înțelegere profundă asupra nașterii naturale, care îi va deschide alte orizonturi.

„ReNașterea” este un curs fără tehnici și metode învechite sau depășite,

Cursul a fost conceput și croit exact pe măsura nașterii în România, ținând cont de tot ceea ce s-a descoperit la nivel mondial în domeniul nașterii până în prezent.

Părinții vor învăța despre alăptare, despre lactație, baby-wearing și fazele de evoluție ale bebelușului.

CÂT COSTĂ?

Investiția viitorilor părinți, în pregătirea pentru naștere a copilașului lor, va fi de 1000 Ron pentru cele 4 zile intensive, la care va participa și partenerul in mod gratuit.

La curs vor primi o mapă frumoasă care conține suportul de curs al fiecărei zile în parte, plan de naștere, informații printate despre nașterea în apă, bazinele de naștere, dormitul împreună cu bebelușul, cartea despre naștere, și CD-ul „ReNașterea” pentru practica individuală.

Se va vorbi de cele mai potrivite maternități și de medici sau moașe care să însoțească părinții la naștere.

La Mediaș cursul va fi ținut de Ina Lupu, educator prenatal ReNașterea, formator autorizat și fondatoarea Centrului de dezvoltare pentru părinți și copii ”Echilibrium” Mediaș. Cine este Ina Lupu?

”Sunt mama unui băiețel minunat, care mi-a transformat viața încă de când era în burtică.  Înainte eram specialist în managementul calității, cochetam oarecum și cu lumea afacerilor, mai făceam și voluntariat în puținul timp liber. O dată cu sarcina, am început cu adevărat dezvoltarea mea personală, am început să mă cunosc mai bine, să pun mai mult preț pe un stil de viață sănătos și liniștit, să-mi stabilesc prioritățile. Am avut o sarcină minunată, încununată de o naștere superbă, liniștită și neperturbată. Asta îmi doresc să transmit mai departe tuturor femeilor din lumea asta: organismul nostru este perfect conceput pentru a naște frumos și natural. Tot ce trebuie să facem este să-l ascultăm, să lucrăm cu noi pentru a ne redescoperi puterile ascunse și să avem încredere în noi. Mie nașterea mi-a dat o forță incredibilă pentru că am conștientizat că dacă am putut să nasc exact așa cum mi-am dorit (în ciuda tuturor cârcotașilor din jur), înseamnă că pot orice.” Ina Lupu

 

Cine este Ditta Depner?

Mama a doi copii fericiți născuți acasă, practician de hipnoză de grup și hipnoză individuală si de grup, trainer de dezvoltare personală, fondatorul conceptului holistic ”ReNașterea”, cât și trainer de educatori prenatali ”ReNașterea” deocamdată doar în România. Formator cu o vastă experiență a peste 800 de cupluri însoțite pe drumul către o naștere cu blândețe și calm. Înainte să devină mamă a fost manager, designer și florist introducând un nou concept de ”Artă floristică Ditta Depner” în România în 1997.

În 2010 aducea, pentru prima oară în România, metoda de naștere naturală ”Hypnobirthing – metoda Mongan”. Pe vremea aceea era printre cele mai complete metode de naștere pe plan mondial. Între timp, datorită experienței bogate acumulate în domeniul nașterii naturale, a ajuns la maturitatea necesară pentru a putea dezvolta propriul concept de naștere naturală. Altfel spus, întrucât vechile concepte nu o mai reprezentau, experiența și pasiunea și-au cerut drepturile și așa a apărut ”ReNașterea cu Ditta Depner”, un concept amplu și complex despre nașterea naturală, nașterea netraumatizantă atât pentru mamă, cât și pentru bebeluș.

 

Pentru informații suplimentare și înscrieri, cei interesați pot suna la numărul de telefon 0727.566.571 sau scrie pe email [email protected] .

 

(Visited 313 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !