Am respirat…muzică folk !

Stau rezemată de calorifer. Îmi încălzesc mâinile şi ascult, ascult…muzică folk. Din când în când, sorb din cafea. De data aceasta, nu se mai prelinge pe covor ! Şi fotografiez ! Prima dată cu aparatul meu, apoi al Cristinei ! Un mare mulţumesc ! Ştii ! Offf.

Pe scenă apar prezentatorii: Marius Hihn şi Nekta. O schimbare în acest festival, ajuns la ediţia a XXIX-a !

Sunt 14 concurenţi.

Grupul Folk’n’Rol din Brăila deschide concursul. Îmi anunţ prietenii, dar uit să le scriu linkul lui Feri Teglaş să vizioneze în direct şi de la căldură. Nu-i nimic. Pentru mâine, reţineţi că se transmite pe http://www.ustream.tv/channel/festivalul-medias-cetate-seculara-2012 !

Tudose Cornel  cântă exact pe gustul meu. El vine din Râmnicu Sărat. Am găsit o piesă pe youtube. L-aş ascultat până dimineaţă, dar Cris…l-ai lăsat să plece ? 🙁  Iarna de Craciun ! Presimt un premiu pentru el ! Romantic…

Pe scena festivalului urcă Raluca Cismaru din Sibiu. Dumitru Tiberiu Stelian din Craiova se află pentru prima dată la festival. Are sau nu emoţii, el cântă şi ne încântă ! Claudiu Voic din Alba Iulia are o prestaţie bună şi este urmat de grupul Descântec din Iaşi. Like !

În altă ordine pe care acum nu mi-o amintesc…intră Valeriu Petcu, urmat de Grupul Folk Syndrome, Grupul Moldavia Folk,  Bisziok Mara, Ştefan Marius Nicolae, Dragomir Oana, Grupul Melodis format din Moga Marius şi Teodorescu Emilia-Carmen. Liviu Baitel venit tocmai din Eforie Nord încheie concursul din cadrul Festivalului Medias, Cetate Seculară 2012.

Mara ai un big like pentru ce am găsit azi pe youtube ! Poate aşa

Am scăpat pe cineva?

Văd eu mâine…pentru că şi mâine e o zi !

Au urmat concertele pe scenă şi după aceea, concertele din Ilussion. Dar despre acestea, un pic mai devreme…la primele ore ale dimineţii !

Yupii! Am împărţit zâmbete cu ”Mulţumesc. Astăzi, ZÂMBESC !”

Vedeţi mai târziu, cui ! :))))

(Visited 214 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !