Căsătorie din Prima începe astăzi la Prima TV

Căsătorie din Prima
Ruleaza: Din 11 iulie, în fiecare vineri, de la ora 21.00
Specialisti 600
Cum este partenerul perfect? Ce ar spune ai tăi dacă te-ai căsători cu cineva pe care nu l-ai văzut niciodată?Vara aceasta, Prima TV lansează o emisiune care a fascinat şi scandalizat publicul din 15 ţări! Adaptare a unui format TV danez de mare succes, “Căsătorie din Prima” este un reality-show controversat, în care oamenii se căsătoresc fără să se vadă înainte. Destine se unesc şi se destramă în această nouă producţie, ale cărei ingrediente sunt drama şi imprevizibilul.

Şase curajoşi fac cel mai important gest din viaţa lor – se căsătoresc cu o persoană necunoscută, cu ajutorul a patru specialişti. După nuntă, cuplurile vor pleca în luna de miere, iar la întoarcerea acasă se vor muta împreună.

Camerele video vor înregistra totul, de la primul sărut până la prima ceartă. Cei patru specialişti, un psiholog (Lucia Sterian), un teolog (Alin Bolboaşă Şofaru), un sexolog (Evelyn Cristescu) şi un antropolog (Gabriel Stoiciu), le vor urmări toate activităţile şi le vor da sfaturi.

După mai mult timp petrecut împreună, cuplurile se vor separa, întorcându-se la familiile lor pentru a analiza situaţia. Aceştia se vor reîntâlni la tribunal, unde vor decide dacă vor rămâne împreună sau vor semna actele de divorţ.

Nu pierdeţi „Căsătorie din Prima”, un show care schimbă vieţi, din 11 iulie, în fiecare vineri, de la ora 21.00, numai la Prima TV!

Sursă: www.primatv.ro

 

(Visited 515 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !