Endy Glikman ocupă scaunul medieşeanului Emanuel Varga la X Factor

Endy Glikman  este  tânărul de 16 ani care ia scaunul medieşeanului Emanuel Varga la X Factor. Medieşeanul care cântă din clasa a IV-a părăsește competiţia X Factor. La numai 14 ani a avut o șansă mare să ajungă în bootcamp și să învețe puțin despre ce înseamnă un show de televiziune. Felicitări, Emanuel !

12308477_917781694935662_245379919176979434_n

Endy are  16 ani s-a născut în Israel și este pasionat de muzica rock și pop.

La audiții, a avut un fan uriaș – Ștefan Bănică. A obținut asta simplu. L-a surprins pe jurat, lucru deloc simplu… A cântat atunci “John Legend – All of Me” și i s-a potrivit ca o mănușă. Tot la audiții, Delia i-a descris timbrul vocal ca “de nisip”.

Acum, parcă n-a mai urcat pe scenă la fel de relaxat ca prima oară. Ne-a explicat de ce: „E foarte greu să fii ultimul. Rămâni singur în culise, tensiunea crește”.

Brenciu: „Băi, fii atent aici! Trebuie să speculezi ce ai. Ai ceva din Brian Adams, ai ceva ce niciunul dintre concurenții de aici nu are. Nu te bagi, de exemplu, în falseturi, dacă nu tragi suficient aer în piept!

Bănică: „Ți-ai ales melodia greșit și doar tu știi de ce, dar un timbru ca al tău găsesc foarte rar, așa că te vreau în echipa mea!”

Sursă : http://xfactor.a1.ro/

(Visited 747 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !