Femeia anului 2015 la Sibiu este Maria Livia Ognean -Medic primar neonatolog

În perioada 9 – 25 noiembrie 2015 a fost organizată Campania ,,Femeia anului în Sibiu 2015′‘. Magic FM și Melor au propus nouă Doamne, pe pagina lor de Facebook și acestea au putut fi votate în perioada menționată. Doamna Maria Livia Ognean – Medic primar neonatolog a avut peste 9000 de voturi din partea publicului și a fost desemnată ,,Femeia anului în Sibiu 2015”.

Doamnele care au fost nominalizate de Magic Fm și Melor sunt:

  • Carmen Iohannis – Prima Doamnă a României. Profesoară de limba engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu
  • Astrid Fodor – Primar interimar al Sibiului
  • Silvia Macrea – Director Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Cindrelul-Junii” Sibiu
  • Anca Maria Mărginean – Interpretă de muzică populară
  • Ana-Maria Micu – Coordonator Evenimente Asociația Mâini Unite
  • Ofelia Popii – Actriță
  • Adriana Radu– Medic primar obstetrică-ginecologie, Șef secție Maternitatea Polisano
  • Raluca Turcan – Vicepreședinte PNL, Co-președinte PNL-Sibiu
  • Maria Livia Ognean – Medic primar neonatolog,  Coordonator al Compartimentului de Terapie Intensivă Neonatală al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Secretar al Asociației de Neonatologie din România, Membru al Comitetului Executiv al Union of European Neonatal & Perinatal Societies, Coordonator al Ghidurilor Clinice Naţionale de Neonatologie,  Președinte al Asociației Baby Care Sibiu, asociaţie care, din 2006, a contribuit semnificativ la creşterea calităţii îngrijirilor şi terapiilor oferite celor mai mici pacienţi – prematuri şi nou-născuţi care prezintă diverse afecţiuni sau dificultăţi de adaptare după naştere. A coordonat mai multe campanii de promovare a celor mai bune modalităţi de tratament în neonatologie, campanii de informare privind prematuritatea, alăptarea şi alimentaţie sănătoasă şi sănătatea copiilor de toate vârstele dar şi proiecte – precum „Dăm startul în viaţă” – prin care au fost achiziţionate echipamente moderne pentru terapia intensivă neonatală. Incubatoarele şi monitoarele achiziţionate prin campaniile Asociaţiei Baby Care Sibiu, coordonate de Maria Livia Ognean, permit îngrijirea prematurilor şi nou-născuţilor internaţi în maternitatea din Sibiu în condiţii similare cu cele din cele mai bune clinici europene.
  • 12208489_1679293075680147_1078375776344218971_n

Organizatorii campaniei „ FEMEIA ANULUI IN SIBIU 2015 “ sunt S.C. MEDIA GROUP SERVICES INTERNATIONAL S.R.L.

Vineri, 27 noiembrie, la Teatrul Gong a avut loc Gala Specială.

(Visited 574 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment