Femeia …înainte și după 40 de ani – Proiect radiofonic la Radio Ring

Yupiii. Un vis îndeplinit la început de an ! Acum 3 ani debuta Proiectul Femeia la 40 de ani și promovam lectura, educația, vorbeam despre filme și sănătate în spații neconvenționale. Noroc că mi-a amintit Facebook-ul despre prima acțiune mai deosebită dedicată nu doar femeilor.

Astăzi, 15 februarie 2016 am avut prima emisiune la Radio Ring, de la ora 18.15 și au fost multe emoții, dar să sperăm că nu le-ați simțit atât de tare ! 🙂

Mulțumesc echipei care m-a ajutat și invitatului meu, Ricardo Caria alături de care am ascultat povestea Proiectului Sempre Amalia. A cântat o piesă în studiourile Radio Ring și a recomandat cartea sa preferată Al cincilea legământ de Don Miguel Ruiz și Don Jose Ruiz. Este o carte de dezvoltare personală și o carte a înțelepciunii toltece.

A fost o experiență unică, mai ales atunci când faci ce-ți place …Radioul este prima mea dragoste ! received_1123256157694495 received_1123256401027804

(Visited 200 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

2 comments