Ricardo Caria… SEMPRE AMALIA si eu !

Scriam cu puțin timp în urmă, că Anul 2016 va fi un an al muzicii fado, un an în care putem schimba lumea dacă vom realiza multe lucruri împreună, dacă ne vom asculta inimile și dacă vom avea curajul să facem o schimbare în viața noastră. Atunci când vrei să schimbi lumea, începe să te schimbi pe tine.

După lungi încercări, zâmbetul mi-a revenit pe buze, lecțiile de magie dăruite de Elizabeth Gilbert au venit peste mine ca un balon cu oxigen, iar oamenii pe care i-am întâlnit și pe care am încercat să-i cunosc mi-au arătat drumul pe care să-l aleg la început de an.

Am spus DA, unui Proiect UNIC în care cred și în care m-am regăsit cu toată dorința de a-mi dezvolta acea creativitate și putere de muncă, pe care le-am ținut în captivitate câteva luni de zile.

Am spus DA, unei idei îndrăznețe și am găsit din nou curajul de a face lucruri pline de esență și de culoare.

Am spus DA, pentru că lumea se poate transforma și știu că poți aduce zâmbetele pe chipul lor, printr-un singur gest, acela de a cânta muzica sufletului.

Am spus DA, pentru că în viață avem nevoie de oameni alături de care să fim noi, așa cum eram odată: cu optimism și căldură, cu dăruire și loialitate, cu bucurie și profesionalism.

E frumos să alegi și să fii aleasă, fără să știi de ce a fost făcut acel pas și cine l-a făcut prima dată. Simți doar că energia ta vine din lucrurile care te atrag.

Însă atunci când visul tău e și visul meu, înseamnă că am înțeles secretul unei clipe importante ! Visele comune construiesc poduri între gânduri, iar drumurile intersectate exact la momentul potrivit sunt presărate cu temeri și emoții. Secretul ne însotește pretutindeni, pentru că numai așa vom reuși să aducem soarele în inimile celor care au nevoie. Atunci când lucrezi la visul tău și nu o faci singur, înseamnă că cei din jur te-au descoperit în visul lor și te vor însoți ! Complicat? Sau pur și simplu …doar un secret al clipei?

Proiectul SEMPRE AMALIA și-a deschis aripile și am fost primită să îl împărtășesc tuturor celor care doresc să-l cunoască și să-l simtă. Inima mea bate pentru AMALIA și știu că imaginea Reginei inconfundabile a Fado-ului va fi descoperită de fiecare generație în parte, pentru că muzica ei a adus în ultimii ani melancolie, bucurie, dor și iubire.

SEMPRE AMALIA va fi prezentat de către artistul portughez Ricardo Caria, pe scenele celor mai importante orașe din România: București, Brașov, Sibiu,  Deva, Cluj Napoca, Arad, Timișoara și Oradea, în perioada 11 – 21 aprilie 2016.

Este visul lui Ricardo Caria în care se vor întâlni toți oamenii fericiți !

În acest vis, din această echipă minunată fac parte și eu.

Drumul AMALIEI către inimile celor care simt sufletul fado-ului a început !

Mulțumesc, Ricardo Caria pentru încredere ! Mă bucur să fiu acum, aici !

(Visited 341 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment