Fluturi, spumă şi zăpadă

Poveste de iarnă…
Drumul spre casă nu se zărea din cauza nămeţilor. Ar fi vrut să se desprindă, dar inimile lor băteau puternic. Era scris să se întâlnească când este Lună Nouă, pentru că doar atunci  cele două astre se suprapun. Dorinţa pusă în noaptea cu Luna Nouă s-a îndeplinit, când nu s-au aşteptat. Ştiau că vor merge mai departe, zâmbind. Se loveau cu baloanele de săpun şi se întrebau de unde vin emoţiile atât de puternice.
Trăirile lor s-au amplificat şi singura care le-a ascuns visul a fost, zăpada. S-au acoperit cu fulgii de nea. Erau emoţionaţi şi nu puteau rosti decât cuvântul ,,dor”. Au adormit îmbrăţişati, căutând armonia în săruturi senzuale. Luna nouă îi răsfăţa, notând în calendar o altă noapte de pace.
Dimineaţa, fluturii  aveau aripile îngheţate.

Femeia la 40 de ani simte fluturi în stomac, iar fluturele simte oamenii când e Luna Nouă.
 

(Visited 240 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

1 comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !