Săruturi rătăcite şi regăsite

Povestea unui sărut rătăcit…

Prima dată l-am salvat din filele unei cărţi din librărie, iar a doua oară l-am găsit într-un zâmbet. Zilele trecute l-am căutat în spuma mării şi era ascuns într-un balon de săpun. Când să-l prind în palmă, s-a desprins şi a zburat spre copacii cu zăpadă. 
De dimineaţă, am deschis fereastra şi l-am auzit plângând. S-a rătăcit şi nu găsea o luminiţă, care să-i arate calea. S-a urcat pe dealul din apropiere şi plângea, sperând ca lacrimile lui să fie aduse de vânt, spre mine. Am pornit în regăsirea lui, pentru că vântul îmi era prieten şi mi-a şoptit povestea sărutului, care a adormit  fără parfumul primăverii. L-am găsit. Era timid şi derutat. M-a întrebat dacă poate locui de acum încolo, pe umărul meu drept. Am vrut să-i dau un răspuns, dar m-am trezit…
Femeia la 40 de ani îi răspunde sărutului rătăcit: Da ! 
(Visited 192 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !