Julio Iglesias revine în România, în luna mai 2016

Potrivit site-ului oficial, Julio Iglesias revine în România, pentru a  susţine în luna mai a acestui an, concertele de anul trecut, ce au fost amânate din cauza problemelor de sănătate. Acestea se vor derula după următorul program: 11 mai, Iaşi; 15 mai, Timişoara, 18 mai, Bucureşti.

Julio Iglesias este un prieten al României din anul 1969 și este îndrăgostit de țara noastră.

La 12 ani de la apariția ultimului său album în limba maternă, Julio Iglesias a lansat o nouă piesă în limba spaniolă, ,,Fallaste corazón”. Melodia este extrasă de pe discul ,,MÉXICO – Julio Iglesias”, un proiect prin care artistul aduce un omagiu marilor compozitori din Mexic.

Are peste 300 de milioane de unităţi vândute din cele 80 de albume lansate în întreaga lume (în mai multe limbi) și a intrat Guinness Book of Records drept Cel mai bine vândut artist latino al tuturor timpurilor. În peste 45 ani de carieră, Julio Iglesias a primit 2.600 de Discuri de Aur şi Platină, un alt record al industriei muzicale.

Abia aștept să îl revăd ! Primul concert la care l-am întâlnit a fost la Sibiu.

images

Sursa julioiglesias.com

 

(Visited 332 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment