SEMPRE AMALIA – Un Proiect național care are nevoie de implicarea oamenilor

12552727_226113847727444_7752993337521321395_n

Pentru prima dată, în România, puteți deveni co-organizatori la un Turneu național de muzică FADO.

Este o provocare pentru toți oamenii care iubesc actul cultural și care doresc să se implice într-o campanie de strângere de fonduri. Ei vor primi în schimbul sumei donate, recompense din partea organizatorilor acestui Proiect UNIC, în România.

Campania de strângere de fonduri se va desfășura pe o perioadă de 27 de zile și a fost demarată astăzi, 10 ianuarie 2016 cu mesajul: Împreună pentru Proiectul “SEMPRE AMALIA”!

Persoanele interesate pot contribui cu orice sumă doresc. Există posibilitatea de a plăti prin Ordin de plată la BRD sau de a face plata online cu cardul.

Toți cei care vor face donații vor primi din partea organizatorilor, în funcție de suma donată:

1. Un CD cu autograful artistului portughez Ricardo Caria – 25 lei

2. Două bilete la SPECTACOLUL ,,SEMPRE AMALIA” – 70 lei

3. FRESS PASS în Culisele Scenei, plus fotografia în culise înrămată și cu autograful artistului– 75 lei

4. Cină pentru două persoane cu artistul RICARDO CARIA în orașul tău – 400 lei

RICARDO CARIA va susține 7 spectacole în țară: Bucureşti, Braşov, Sibiu, Cluj Napoca, Oradea, Timişoara și Arad pentru a aduce pe scenă în anul 2016, povestea plină de mister a vieții Reginei Incontestabile a FADO-ului – așa cum Amalia Rodrigues este cu-noscută pretutindeni. Amalia Rodrigues a fost și este cea mai mare referință culturală din Portugalia.

,,Link-ul de mai jos vă va trimite pe un website unde puteți citi toate detaliile Proiectului „SEMPRE AMALIA”. http://campaniefonduri.ro/project/sempre-amalia-turneul-national-de-muzica-fado/

Veți afla cum puteți fi co-organizatori și ce recompense putem să vă oferim pentru efortul de a ne ajuta să realizăm acest Proiect minunat.

Suma necesară este mare (45.000 RON). Sprijinul se poate face direct pe site în două variante, prin contracte de sponsorizare adresate Asociației Ricardo Caria, pe care o conduc, sau pur și simplu cu un share în cazul în care nu doriți să fiți și co-organizatori ai acestui Proiect”, comunică artistul portughez Ricardo Caria despre Proiectul “SEMPRE AMALIA”.

SEMPRE AMALIA” poate deveni spectacolul eveniment care va spune lumii întregi povestea de viață a celei pentru care: ,,În FADO singurul lucru care contează este simțirea. Pentru ca FADO nu a fost creat ca să fie cântat. Pur și simplu se întâmplă. Îl simți! Fără să-l înțelegi sau să-l explici!” Asta spunea Amalia Rodrigues despre muzica a cărei Regină incontestabilă va rămâne pentru totdeauna cea mai mare referinta.

Ricardo Caria vrea să ne dăruiască o călătorie în timp, printr-un spectacol tribut dedicat Amaliei Rodrigues.

,,Două ore de muzică preluată în exclusivitate din repertoriul Amaliei, momente de incursiune în viața plină de enigme a faimoasei artiste; poezie; scurte momente de dans și teatru, toate cu un singur scop: o călătorie înapoi în timp, pe ritmuri de chitară portugheză, pentru a retrăi și a încerca să deslușim împreună misterul vieții celei care a schimbat istoria muzicii pentru totdeauna”, comunică artistul portughez.

1 2

Nimic din ceea ce este frumos nu se face ușor, iar Ricardo Caria ne oferă posibilitatea să devenim co-organizatori la acest spectacol impresionant.

Sunt sigură că toți cei care o iubesc pe Amalia Rodrigues îl vor susține pe cântărețul portughez Ricardo Caria și vor deveni co-organizatori la realizarea Proiectului SEMPRE AMALIA !

(Visited 381 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment