Moda anilor ’70 – Moda Femeii la 40 de ani !

Întrebări la finalul anului 2014 și răspunsuri la începutul anului 2015 :

Ce haine și ce accesorii va purta  Femeia la 40 de ani în anul 2015 ?

Ce dulciuri va prepara, ce cafele va servi, ce locuri va vizita Femeia la 40 de ani în anul 2015 ?

Ce cărți va citi, ce filme va viziona și ce recomandări va face Femeia la 40 de ani în anul 2015 ?

Culoarea Marsala – culoarea anului 2015 este nuanța care emană  încredere și stabilitate unei femei. Fiind o culoare Vintage te duce cu gândul la moda anilor ’70 !

Știți ce purtau mamele noastre înainte să dea viață ,,Femeii la 40 de ani” ?

Un trend ce a devenit extrem de popular în anii ’70  au fost pantalonii scurți și strâmți (numiti hot pants).  Pantalonii evazați (numiti loon pants) – mulați pana la genunchi și apoi foarte largi în partea de jos – erau și ei foarte la moda. Diane von Fürstenberg a lansat versiunea ei de rochie parte-peste-parte. Aceast model de rochie a devenit unul dintre cele mai populare designuri din toate timpurile.  Tot în acea perioada, tinerele au adoptat topurile scurte ce lăsau abdomenul descoperit (crop top).  Hainele au devenit mult mai extravagante, decorate de obicei cu pietre și paiete strălucitoare și confecționate din materiale pretențioase ca satinul sau catifeaua. Alte trenduri populare și caracteristice modei anilor ’70 au fost bustierele, fustele cu crăpături adânci și rochiile ce aveau partea de sus confecționată sub forma unei cămași.

10583b864ba33097b4d21097c4d61464

Pentru că moda anilor ’70 revine în 2015 am aflat care sunt tendințele în materie de îmbrăcăminte și accesorii.

Gulerul polo a apărut în modă, deoarece vedete precum Diane Keaton, Olivia Newton-John au fost văzute în mod regulat purtând acest articol de îmbrăcăminte.

Catifeaua vă permite un look sofisticat, dacă combinați acest material cald cu lâna, bumbacul sau cașmirul.

Tricotajele continuă să dețină poziții importante în zilele reci. În afară de pulovere și veste vom purta rochii până la genunchi, pentru că această tendință o regăsim în aproape toate colecțiile designerilor mari.

Eșarfele tricotate vor fi înfășurate de multe ori în jurul gâtului și le vom întâlni în diverse culori.

Ce brățări să alegem?

Casa de moda Fendi se bazează pe brățări largi, elegante, realizate în intregime din piele și decorate cu puf. Acesta este accesoriul potrivit pentru o femeie de afaceri sau pentru viața de zi cu zi. Creează un sentiment de clasă și de rafinament.

bratari

Ce cercei să alegem?

Cerceii au mult volum și detalii. Selectați modele alungite, cu pene sau forme geometrice. Dacă însă preferați o viziune romantică în acest tip de accesorii, atunci puteți alege cercei cu motive florale, cu pietre, ciucuri și perle clasice.

Femeia la 40 de ani se regăsește în moda anilor ’70 emanând încredere și forță celor din jur. esarfe-tricotate images (57)

Sursa: www.imaginea.info, www.artifexlohn.com

(Visited 1.286 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !