Ştefania Iacob lansează la Mediaş albumul: De dorul ochilor căprui

În cadrul Festivalului Mediaş, cetate seculară , ediţia a XXXI-a, tânăra folkistă Ştefania Iacob din Botoşani îşi va lansa albumul ,,De dorul ochilor căprui„, sâmbătă 6 decembrie 2014 , la Crama  Traube, la ora 11:30. Tot sâmbătă, de la ora 19.00 va susţine un recital la Sala Traube.

Albumul Ştefaniei Iacob, denumit „De dorul ochilor căprui„, este o împlinire fericită a unei artiste care s-a maturizat prin cântec. „Pentru mine, sunt toate într-o ordine firească (vorba poetului). Nu cred că a existat o anumită zi în care să îmi fi dat seama ca Dumnezeu m-a hărăzit cu acest dar minunat, dar, pe parcurs, am observat că am puterea de a transmite (în sufletele ascultătorilor acestui gen de muzică, şi nu numai) mesajele melodiilor mele”, ne mărturisea Ştefania Iacob în urmă cu ceva timp, atunci când mirajul folkului era încă un foc cu vâlvătaie, o „arsură pe mână” (tot vorba poetului!).

„Sunt un adolescent precoce”, ne spunea acum ceva vreme Ştefania. „Inlăuntrul meu e pace. Sunt un copil relaxat, cu un suflet infantil, un suflet care nu este amprentat de temeri, necazuri, eşecuri (cel puţin deocamdată). Cred, ca orice adolescent precoce, că am un nivel de raţiune care mă face să nu trăiesc patimaş şi obsedant versurile profunde despre destinul crunt său despre moarte. E drept, nu pot rămâne imună în faţa sentimentelor stârnite de unele cântece, poezii, versuri, dar am grijă ca acestea să aibă o intensitate moderata asupra psihicului meu. Alături de familia mea sunt fericită şi probabil relaxarea asta psihică tocmai de aici vine”.

DSCF2041

De dorul ochilor căprui este albumul de debut al Ștefaniei Iacob, realizat integral pe versuri de Sorin Poclitaru și la care a colaborat şi pianistul Florin Bejan. Tânăra folkistă, originară din Botoşani, este una din speranţele folkului românesc clasic, având un timbru vocal aparte. Albumul este un proiect al Asociatiei FAIR, în colaborare cu Ana Sound.

  1. De dorul ochilor caăprui
  2. Am obosit
  3. Vorbeşte-mi
  4. Mă ajung din urmă
  5. Poetul
  6. O sa stăm cuminţi
  7. Dă-mi un semn
  8. Ce talent pe mine

Sursă material şi foto : http://stiri.botosani.ro

(Visited 676 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment