Omar Arnaout şi Lora l-au impresionat pe Ambasadorul României în Qatar la petrecerea de la Zubarah Boutique Hotel

În seara de 19 noiembrie, Omar Arnaout şi îndrăgita artistă Lora au susţinut un concert la Zubarah Boutique Hotel în Qatar

Omar a cântat pentru prima dată 13 piese timp de 50 de minute, piese din anii ’90 până în prezent, atât în limba română, cât şi în limbile engleză şi arabă. Nu au lipsit din repertoriul ales, piesele formaţiei Bonny M. A ştiut să facă atmosferă şi să-i facă pe invitaţi să se simtă bine.

Înainte de petrecerea organizată de Al Qataria Party Events and Zubarah Hotel, Omar a avut o întâlnire live, cu fanii şi prietenii săi pe reţeaua de socializare, Facebook. În cele 8 minute s-au strâns din toată lumea peste 1000 de persoane, care i-au transmis mesaje de încurajare şi mult succes la concert. Înregistrările din timpul concertului postate de Omar pe Facebook au avut peste 16 000 de vizualizări în numai câteva ore.  Este incredibil acest tânăr, care mâine 20 noiembrie, împlineşte vârsta de 15 ani şi o lună !

La acest eveniment au participat mulţi ambasadori, printre care şi Ambasadorul României în Qatar, Cristian Tudor.

11986435_1085606361450553_5086199119947058069_n 12279000_1230719513612156_5962691117840781532_n

omar si lora

Despre întâlnirea cu Ambasadorul României în Qatar, Lora scrie pe pagina de Facebook: ,,Am întâlnit un om tânăr şi pus pe fapte mari. El este cel mai tânăr ambasador, Ambasadorul Romaniei din Qatar, domnul Cristian Tudor!

Qatarul este țara cu cel mai înalt nivel de trai din lume. Biletele la acest show au variat  între 350 – 600 QAR.

Qatar, o țară enigmatică cu zgârie nori, insule artificiale, mașini luxoase, iahturi, în care cetățenii români au nevoie de viză. Aceasta poate fi obținută la Ambasada Statului Qatar în România.

Cea mai importantă atracție a Qatarului este “Insula Palmier” la care se poate ajunge în doar cinci minute cu barca. Marginită de plaje cu nisip fin, insula este o oază de liniște. Turiștii și localnicii închiriază bărci tradiționale sau se relaxează la soare, în cafenele pe malul mării sau în restaurante cu specific marin.

Există și un site local: www.qatarliving.com,  dar și mai multe grupuri ale comunităților de români din Qatar pe Facebook, printre care „Romania în Qatar”, „Comunitatea Românilor din Qatar”, „Romanians in Qatar” unde se pot găsi informaţii detaliate despre Qatar.

Felicitări din suflet ! Mă bucur că i-aţi impresionat pe invitaţii speciali şi i-aţi făcut să trăiască momente de neuitat la Zubarah Hotel ! 

FOLLOW
http://instagram.com/omarrarrnaout
https://twitter.com/OmarArnaoutt
https://www.youtube.com/user/OmarArnaoutofficial/featured
Like my editor page
https://www.facebook.com/adcmotiongraphics

Sursă foto: Omar şi Lora – paginile lor de Facebook

(Visited 1.388 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !