Omar Arnaout și Lora vor cânta împreună în Qatar

Omar Arnaout, câștigătorul concursului Next Star în anul 2013, va concerta împreună cu Lora, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică pop – dance din România, în Qatar.

omar2

Concertul este programat pentru data de 19 noiembrie 2015, la Zubarah Boutique Hotel și este organizat de Al Qataria Party Events and Zubarah Hotel. 

502894_14052419420019559938

Biletele  se pot procura de aici.

Qatarul este țara cu cel mai înalt nivel de trai din lume. Biletele la acest show variază între 350 – 600 QAR.

Qatar, o țară enigmatică cu zgârie nori, insule artificiale, mașini luxoase, iahturi, în care cetățenii români au nevoie de viză. Aceasta poate fi obținută la Ambasada Statului Qatar în România.

Cea mai importantă atracție a Qatarului este “Insula Palmier” la care se poate ajunge în doar cinci minute cu barca. Marginită de plaje cu nisip fin, insula este o oază de liniște. Turiștii și localnicii închiriază bărci tradiționale sau se relaxează la soare, în cafenele pe malul mării sau în restaurante cu specific marin.

Există și un site local: www.qatarliving.com,  dar și mai multe grupuri ale comunităților de români din Qatar pe Facebook, printre care „Romania în Qatar”, „Comunitatea Românilor din Qatar”, „Romanians in Qatar” unde se pot găsi informțtii detaliate despre Qatar.

Organizatorii promit o atmosferă frumoasă și momente de neuitat pentru participanții la acest eveniment în care invitați speciali sunt OMAR & LORA.

FOLLOW
http://instagram.com/omarrarrnaout
https://twitter.com/OmarArnaoutt
https://www.youtube.com/user/OmarArnaoutofficial/featured
Like my editor page
https://www.facebook.com/adcmotiongraphics

Sursă: www.sacalatorim.ro

(Visited 565 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !