Lora va reprograma concertul de la Tecuci: ,, Inima mea este alături de familiile celor decedați și răniți la Clubul Colectiv din București.”

În fața tragediei petrecută vineri seara la Clubul Colectiv din București,  nu poti spune decât : Dumnezeu să îi Odihnească în Pace !

Trebuie aprinse lumânări și spuse rugăciuni pentru ca famiile îndoliate să aibă putere să treacă peste această tragedie.

Când ești tânăr și ești pasionat de muzica rock, nu te gândesti că într-o zi, din cauza unor oameni iresponsabili, vei muri, lăsând în urma ta, familia și prietenii în lacrimi. Visele tale, nimeni nu le va îndeplini în locul tau. Totul rămâne gol și trist. Te lasă fără cuvinte.

Guvernul României este alături de familiile îndoliate și a decretat zilele de 31 octombrie, 1 si 2 noiembrie a.c., drept zile de doliu național, în cadrul unei ședințe de urgență ce a avut loc azi, la ora 12.30, pentru discutarea situației create dupa incendiul devastator produs vineri seara la Club Colectiv din București.

În general, în zilele de doliu național, drapelul trebuie arborat în berna și la sediile partidelor politice, sindicate, la trecerile frontierei, pavilionul navelor. De asemenea, posturile naționale de radio și televiziune, dar și instituțiile de cultură trebuie să își adapteze programul, iar toate manifestările culturale, artistice și sportive programate pentru zilele de doliu sunt amânate.

LORA, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România și-a schimbat fotografiile de la profilul paginii ei de Facebook cu un pătrat negru, semnificând doliul pentru tinerii decedați la Clubul Colectiv din București.

Pentru că este alături de familiile celor îndoliați  își va reprograma concertul pe care trebuia să-l susțină la Tecuci.

,,Dragii mei, în această zi tristă, nu voi mai susține concertul programat la Tecuci. Concertul va fi reprogramat. Inima mea este alături de familiile celor decedați și răniți. Dumnezeu să vă aibă în pază! ”, scrie cântăreața pe pagina de Facebook.

Același gest l-a făcut și cântărețul PEPE, schimbându-și fotografia cu un pătrat negru. Mesajul postat a fost simplu: Condoleanțe !

Condoleanțe familiilor îndurerate și Dumnezeu să-i ierte pe cei care au decedat și să-i însănătoșeasca pe cei răniți !

(Visited 205 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment