Prietenie furată şi regăsită

Am copilărit împreună. Ne jucam cu păpuşile, puneam în scenă piese de teatru şi chiar cântam la minispectacole în curte. Am crescut şi mergeam la şcoală împreună, apoi la discotecă, citeam aceleaşi cărţi şi împărţeam lucrurile care ne plăceau. A urmat o etapă colorată a vieţii şi drumurile noastre s-au despărţit. Oamenii din jur ne-au furat prietenia şi s-au jucat cu sentimentele noastre.

După ani de zile, timpul a vindecat rănile şi ne-a adus faţă în faţă. Fără multe cuvinte, ne-am regăsit prietenia printre poveşti, gânduri sincere şi bucurii. A ne bucura de fiecare moment de linişte, a bea cafeaua cu drag, a sărbători anii care trec pe lângă noi şi nu ne schimbă sufletele, sunt cele mai frumoase momente care mă fac să zâmbesc, pentru tine, draga mea dragă.

În noaptea aceasta, aniversarea ta bate la geam. Ai dorinţele în gând, dar alege numai una. Sănătate, fericire şi prietenie îţi doresc din suflet, Anca. La Mulţi Ani !

Femeia la 40 de ani îţi dăruieşte prietenia regăsită pe care te poţi baza.

(Visited 480 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

2 comments