Primăvara s-a îndrăgostit !

L-am întâlnit în pădure. Rătăcea ţinând în mână o clepsidră. Se juca cu frunzele uscate din toamna trecută şi îşi ascundea din când în când zâmbetul. La haină, îi atârna un fir alb. Uitase să-l prindă cu acul de cusut de nasturele mare de metal. Râdea de bucurie printre zambile şi se emoţiona de fiecare dată când Primăvara îl bătea pe umăr şi îi spunea la ureche: ,,Vino cu mine !’

Nu era încă decis, câte ore să stea în compania ei, aşa că nisipul se scurgea încet, fără ca el să ia o decizie. Primăvara i-a pus la ochi o eşarfă şi l-a dus într-un loc special. Se auzea muzica lui Vivaldi în surdină. Îi împletise cu grijă de firul alb, un fir roşu şi l-a invitat să-şi pună o dorinţă. I-a luat eşarfa şi l-a privit în ochi. Mâinile lor s-au întâlnit pentru prima dată şi au întors clepsidra. Încă un minut, o oră, două, trei …nici nu mai puteau număra. Primăvara era acolo, firul alb îmbrăţişa firul roşu, iar el aştepta un semn. Când primul sărut le-a scris o nouă poveste, Primăvara i-a şoptit: ,,M-am îndrăgostit ! ”

(Visited 232 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !