Sibiul se pregătește pentru Festivalul handmade Creative Buzz, ediția a VIII-a

Sibiul se pregătește pentru Festivalul handmade Creative Buzz. Acest festival  este o inițiativă de susținere și promovare a artiștilor și artizanilor din România, inclus pe Agenda Culturală 2016, gândită din perspectiva înlesnirii accesului la obiecte unicat, create manual și are loc în perioada 26-28 August 2016, zilnic între 09.00-21.00.

13433148_612487125584557_8995257368088431285_o

Organizatorii vă invită să admirați și să vă inspirați de la cei mai buni meșteri artizani care vor reda bucuria verii în cele mai variate culori, prin intermediul creațiilor lor.

Obiecte de decor, bijuterii și accesorii, lădițe pictate, jucării inedite, cosmetice natural, dulcețuri de casă și multe altele, le găsiți cu prisosință la Festivalul handmade Creative Buzz, ajuns la ediția 8, la care sunt invitați toți admiratorii produselor handmade.

Produsele manufacturate transmit mai simplu şi direct mesajul din sufletul artistului către iubitorii genului, prin evidenţa frumosului de la prima atingere sau vedere.

Cei 40 de expozanți vor veni cu multă voie bună, zâmbete pentru toată lumea şi cu o mulţime de lucrări noi, iar organizatorii vă pregătesc o tombolă cu premii, pentru toți cei care achiziționează produse în cele 3 zile de festival.

Povestea handmade este completată de Jucăriada Copiilor, care se va desfășura tot în Piața Mică, unde vom amenaja un loc de joacă și activități permanente pentru copii.

Înscrierea se face exclusiv pe email ([email protected]), până la data de 1 August 2016, anunțul celor selectați se va face până la 5 August 2016.

Taxa de participare pentru cele 3 zile este de 280 de lei pentru expozantii care au mai participat până acum la cel puțin o ediție a festivalului, 300 lei pentru expozanții noi și 350 lei pentru expozanții care vor comercializa orice produse de tip alimentar, indiferent la a câta participare sunt ( va include un voucher de 3 cafele din partea organizatorilor/ expozant).

Detalii:  www.magichandstudio.ro

(Visited 87 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment