15 octombrie: participă la Valul de Lumină

Vom aprinde o lumânare în 15 octombrie 2011,  la ora 17.00 la Catedrala Ortodoxă din Mediaș în memoria bebelușilor și copiilor plecați prea devreme dintre noi. La ora 19.00 fiecare din grupul ”Biblioteca se implică în sănătatea adolescentelor” va aprinde o lumânare acasă și o va lăsa să ardă o oră.  Vino cu Noi, alături de Organizația E.M.M.A. Mulțumim protopopului Ovidiu Găban pentru sprijinul și suportul acordat în această acțiune.

Fotografiați lumânările aprinse! Le vom posta pe pagina grupului nostru și le vom trimite pe adresa [email protected].

[slideshow]

Data de 15 Octombrie a fost declarata in mod oficial, in SUA, Canada, Australia si alte tari ale lumii, “Ziua internationala a comemorarii bebelusilor si a copiilor”, data in care, peste tot in lume, la aceeasi ora, respectiv 19.00 (ora locala din fiecare tara), se aprind lumanari, in memoria copiilor plecati prea curand de langa noi.

De ce timp de o ora? Pentru ca, daca se vor aprinde lumanari in toata lumea, la ora locala (19.00) a fiecarei tari, se va crea un “val de lumina” , care va face inconjurul globului si va dura 24 de ore!
Imaginati-va!…doar imaginati-va cum s-ar vedea de sus, acest val !

In Romania, evenimentul se va desfasura simultan in 11 orase in care, la ora 19.00 se vor aprinde sute de lumanari in memoria bebelusilor si a copilasilor deveniti ingerasi.

In Bucuresti lumanarile se vor aprinde in Parcul din fata Ateneului Roman. Detalii despre locatiile din tara, gasiti pe: www.OrganizatiaEmma.ro

Cine nu poate ajunge la eveniment poate totusi participa indirect, aprinzand lumanari oriunde s-ar afla. Fie ca va adunati intr-un grup, fie ca sunteti 1-2 persoane si gasiti un loc fie intr-un parc, intr-o curte, mai aproape sau mai departe de casa, fie chiar in casa voastra, unde sa aprindeti cat mai multe lumanari, de orice fel, important este sa ne alaturam miilor de oameni din intreaga lume, care vor face acelasi lucru, la aceeasi ora, in orice colt al lumii ar fi!

Ar fi minunat daca ati fotografia lumanarile aprinse si le-ati trimite pe adresa:[email protected]

(Visited 150 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment