BuniNeți premianți: Mihai Brașoveanu și Radu Veronica

Dream TeamRo a acordat premiile lunii august. La categoria Blogul Lunii îl avem pe domnul Mihai Brașoveanu, cunoscut de pe Facebook, Mihai BuniNet, absolvent al cursurilor din cadrul Proiectului „BuniNet – Bunicii învață să comunice pe Internet”, finanțat de IREX, derulat și implementat de Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret și Asociația „Mediașul pentru Cultură”.

„Premiul pentru Blogul lunii merge de data aceasta către dl.Mihai (Buninet) care la aproape 60 de ani pe care îi va împlini anul viitor (mulți înainte!) a ales să învețe cum se face un blog și să pună învățăturile în practică pe blogul http://sportivbuninet.blogspot.com/” Felicitari și cât mai multe articole!

Ziua Recoltei a fost prilejul de a participa la concursurile organizate de 8 ani: „Cămara tradițională” și „Cel mai frumos stand”. Doamnele noastre au avut ocazia să demonstreze cât sunt de talentate în arta bucătăriei. Premiul I a fost acordat doamnei Radu Veronica la Concursul „Cămara tradițională”.

Felicitări tuturor participanților! Fotografiile vor vorbi mai mult decât o mie de cuvinte scrise pe blog….

(Visited 131 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment