”Fii frumoasă, CITIND! AVON şi Salonul TOLLAS te sustin!”

Locuieşti în Mediaş şi în zona de Nord a judeţului Sibiu, ai  între 15 ani – 20 de ani şi CITEŞTI ?
Prietenii  tăi sunt pasionaţi ai artei fotografice ?
Pentru a promova lectura, a vă stimula creativitatea, pasiunea pentru fotografie şi comunicarea în mediul virtual, Asociaţia ”Mediaşul pentru Cultură”  derulează şi în acest an,  Campania: ”Fii frumoasă, CITIND!”,  susţinută de AVON şi Salonul Tollas din Mediaş.
Cum se va desfăşura această campanie?
În fiecare lună stabilim o temă, iar voi alegeţi să citiţi o carte pe tema dată.
Prietenii voştri vor realiza o fotografie, care să reflecte emoţiile pe care le trăiţi în timp ce citiţi cartea preferată.
Veţi posta fotografia pe pagina noastră de Facebook (http://www.facebook.com/Bibliotheque-Cafe), însoţită de un mesaj desprins din carte  sau o veţi trimite pe adresa de e-mail: [email protected]
Prin tragere la sorţi, la sfârşitul lunii, trei dintre fotografiile expresive, însoţite de mesajele despre cartea preferată vor fi premiate cu un produs AVON, o carte din partea asociaţiei şi un masaj facial în Salonul TOLLAS, efectuat  de doamna Anca Stoia.
Tema lunii februarie este: IUBIREA , iar  perioada de desfăşurare este între  4 – 28 februarie 2012, ora 10.00. 
Pe blog-ul TeaCup ( http://www.teacup.ro/pg/pages/view/58301/) aveţi recomandate cele mai frumoase cărţi de dragoste, începând cu Mandrie si prejudecata – Jane Austen şi terminând cu Cititorul – Bernhard Schlink!

”Oricine, când citeşte, se citeşte pe sine însuşi. Opera scriitorului nu este decât un fel de instrument optic propus cititorului pentru a-i permite de a distinge ceea ce, fără asta, nu ar fi văzut niciodată.” (Marcel Proust)

Pentru zilele friguroase de iarnă vă recomand cartea ”Cititorul” de Bernhard Schlink, apărută în Editura Polirom.
(Visited 241 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !