Ciocolată cu vin în ”Săptămâna Căsătoriei”

Este a doua zi din ”Săptămâna Căsătoriei”  şi  cred că vă doriţi  să lucraţi în această dimineaţă la ”Fabrica de ciocolată” . Trebuie să învăţaţi multe reţete, dar mai ales, cele de preparare a ciocolatei, pentru că se anunţă o săptămână a căsătoriei, foarte dulce. De asemenea, vor fi 29 de zile în care îţi poţi declara iubirea pentru partener.

Cum anume?

Îi trimiţi o scrisoare prin poştă cu o declaraţie de dragoste, îi citeşti seara dintr-o carte preferată sau îţi pui o mască pe faţă, te îmbraci într-o rochie lungă de epocă, îl asculţi pe cântăreţul  Pupo  şi îl inviţi  în acest sfârşit de săptămână,  într-o călătorie virtuală la Carnavalul din Veneţia. 

Nu uita că acolo poţi gusta, cea mai bună ciocolată din Italia: ”Amedei – un vis care ia forma ciocolatei”! Amedei a câştigat premiul de aur mai mulţi ani la rând,  la World`s Chocolate Awards şi este produsă din anul 1900.

Cea mai bună combinaţie este ciocolata cu vin roşu, pentru că vinul te ajută să apreciezi gustul fin al ciocolatei.

Încearcă şi tu!

 

(Visited 185 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !