Zece cărți parfumate în Bibliothèque Café

A fost odată ca niciodată…așa încep toate poveștile minunate în care cei doi îndrăgostiți rămân împreună până la adânci bătrâneți. În acest an, Bibliothèque Café vă atrage atenția în fiecare vineri,  cu zece povești de iubire învăluite în arome diferite de la AVON COSMETICS ROMÂNIA.

Prima poveste, Jurnalul unei iubiri din Editura RAO, oferit de Nicholas Sparks, tuturor femeilor, prezintă pasiunea dintre Allie și Noah, înainte de  primul război mondial. Iubirea lor dăinuie peste ani, datorită sticlei de culoarea ametistului, în care și-au păstrat amintirile. Sărutările, visele, gândurile frumoase, cuvintele nerostite s-au eliberat când sticla a fost deschisă și notele lemnoase de origine japoneză, aromele de Coktail Kir Royale au învăluit-o pe Allie și i-au dat putere să-l revadă pe Noah, deși era logodită.

Parfumul „Infinite Moment”  de la AVON  l-a cucerit iremediabil, iar senzualitatea și prospețimea trupului i-au transmis puterea de a lupta pentru iubirea lor.

„Când ne va fi greu şi vom fi trişti, o să te ţin în braţe şi o să te alint, şi o să iau durerea ta asupra mea. Când plângi tu, plâng şi eu, şi când te doare pe tine, mă doare şi pe mine. Şi împreună să încercăm să stăvilim toate şuvoaiele de lacrimi şi toată disperarea, şi vom reuşi să străbatem drumurile pline de gropi ale vieţii.” (Nicholas Sparks – „Jurnalul unei iubiri”)

„Jurnalul unei iubiri” te învăluie încet încet și veți trăi „Infinite Moment”, prinși  între trecut și prezent.

(Visited 221 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !