3 MSC – ,,De trei ori tu” din 10 decembrie pe libris

În urmă cu patru ani îi recomandam prietenei mele, filmul și cărțile ,,Trei metri deasupra cerului”. Între timp cărțile autorului italian Federico Moccia au fost traduse și în limba română.

După succesul cărților „Trei metri deasupra cerului” și „Te doresc”, vine continuarea poveștii de dragoste dintre Step, Babi și Gin. Vor rămâne împreună Step și Gin? Este fericită Babi în căsnicia ei? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările care nu ne dau pace de atâția ani.

În „Trei metri deasupra cerului” : Babi i-a frânt inima.

În „Te doresc”: Gin l-a învățat să iubească din nou.

În „De trei ori tu” : Step se află la o răscruce…

Cum se va termina povestea lui Step, Babi și Gin ?  Mai aveți răbdare doar șapte zile ! Apoi veți citi pe nerăsuflate întreaga poveste. Voi scrie și eu despre trăirile acestor personaje, care au devenit parte din mine în cei patru ani.

Titlul Trei metri deasupra cerului de Federico Moccia, Volumul 3, Partea II este disponibil cu precomandă pe libris.ro. Livrarea se va face începând cu data de 10 decembrie 2019.


Fragment din volumul ,,De trei ori tu – partea 2. Trei metri deasupra cerului” de Federico Moccia:

,,Vine de departe, merge repede, apoi se oprește si se uită în jur. Dar nu mă vede. Este odihnită, are un pic de machiaj, puțin ruj, e slabă, pare mai matură, este mai frumoasă, iar eu doar acum îmi dau seama de asta cu adevărat. Sau poate e pentru că am acceptat ceea ce încă mai simt pentru ea. Eu o iubesc. Și nu este nimic mai frumos decât să te pomenești naufragiat într-o iubire, mânat de destin, pierdut în dorința de a avea o persoană alături, lăsat în voia ei fără niciun fel de gânduri. Iau telefonul și-i scriu un mesaj.”
 
Bestseller Internațional. Peste 12 milioane de exemplare vândute. Roman tradus în 14 limbi.
 
O mare poveste de dragoste. Pe de o parte tinerii, viața de grup, motocicletele și cursele, pe de altă parte incertitudinile și tăcerile unor familii nefericite. Un microcosmos de vieți furioase care încearcă să se desprindă de la pământ.
 
 
(Visited 86 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment