Antrenorul Mihai George Corui vine la Mediaș cu o carte despre vise și baschet

Antrenorul Mihai George Corui vine miercuri, 21 octombrie 2015, la Casa Gazelor Naturale, cu o carte despre vise, pasiuni și dragoste – o carte despre baschet ,,Văd înainte, antrenorule”.

Cartea poate fi achizionată online de la Editura Ecou, la prețul de 27 de lei.

IMG_2138747004075

,, Viața e un joc frumos. Baschetul este, la rându-i, tot un joc, parte a vieţii, pentru mine personal, baschetul e însufleţire jucată pasional şi corect!

Jocul de baschet este o expresie a bucuriei din interiorul tău, o ocazie pentru celebrare şi excelenţă, o mare oportunitate pentru a sărbători viaţa. De aceea, răutatea, ura şi îndârjirea opacă, lipsa fair-play-ului duce la moartea jocului. De asemenea, duce şi la moartea vieţii din tine. Baschetul este un organism viu care creşte în tine şi se materializează în fantezia ta de pe teren. Baschetul e un VIS. Un jucător de baschet este acela care joacă întâi jocul în imaginaţia şi inteligenţa inimii sale, iar abia după aia îl manifestă în teren, în faţa spectatorilor. Baschetul este un giuvaer preţios pe care îl păstrezi în inimă şi-l dăruieşti echipei tale, familiei, arbitrilor, antrenorilor, publicului în general, lumii. Toţi participă la jocul tău fenomenal. Din această cauză, când un copil joacă baschet, el aduce părinţilor săi un imens cadou, adesea neobservat, un preaplin al inimii sale pure, dat spre cadou lumii întregi. Precum un trandafir galben, baschetul e un cadou al inocenţei din tine pentru tine. Baschetul e generos. Baschetul e dragoste!”

IMG_1295568854306

Antrenor Mihai George CORUI

(coachzen)

Baschet Club „Together”, Târgu Mureş

Sursă foto: Facebook

 

(Visited 193 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment