Oscar și Tanti Roz – prima carte dezbătută la Clubul de lectură de la Sinagogă

Cititorii fideli ai Clubului de lectură organizat la Sinagoga Mediaș se vor întâlni joi, 22 octombrie 2015, de la ora 19.00 pentru a discuta cartea ,,Oscar și Tanti Roz” de Eric-Emmanuel Schmitt. 

Aceasta este a treia întâlnire în cadrul căreia s-au reunit elevi, studenți, profesori, dar și persoane care își fac timp să citească, deși lucrează în alte domenii de activitate, destul de solicitante.

Pe rețeaua de socializare Facebook există deja un grup al iubitorilor de carte, numit Mediașul citește – club de lectură, în care s-au înscris în jur de 200 de persoane.

În fiecare zi sunt postate recomandări de cărți, cărți în format electronic, articole interesante despre lectură și imagini relaxante.

Clubul de lectură are deja un set de reguli interne și a fost inițiat de Ina Lupu, cu scopul de a ne opri din activitățile zilnice pentru a discuta despre cărți, pentru a citi împreună fragmentele din volumele preferate și pentru a face schimb de liste de lectură.

Pentru că eu nu voi putea participa la această întâlnire, din motive de sănătate, scriu aici link-ul la care se găsește recenzia cărții ,,Oscar și Tanti Roz”

Cartea a fost ecranizată și a fost pusă în scenă, de actori români de la teatru. Oana Pelea joacă extraordinar și merită să vedeți acest spectacol.

oscar

Vă urez lectură plăcută !

(Visited 408 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !