E.L. James îl aduce pe Christian Grey în România !

E. L. James revine în atenția cititorilor din România cu un nou roman: ,,Grey”. De data aceasta este rândul lui Christian să vorbească: dezvăluindu-ne gândurile și visele lui. E. L. James ne oferă o perspectivă nouă asupra poveștii de dragoste care a încântat milioane de cititori din întreaga lume.

Romanul ,,Grey” scris de autoarea E.L. James și tipărit  la  Editura TREI va fi disponibil pe www.libris.ro, începând cu data de 29 septembrie 2015.

Christian Grey controlează totul în jurul sau; lumea lui este ordonată, disciplinată și pustie – până în ziua în care Anastasia Steele își face apariția in biroul său: un vârtej de forme atrăgătoare și o coamă rebelă de păr negru. Christian încearcă s-o uite, dar devine subjugat de un torent de emoții pe care nu le poate înțelege și cărora nu le poate rezista. Spre deosebire de toate femeile pe care Christian le-a cunoscut vreodată, timida și naiva Ana pare să vadă dincolo de omul de afaceri genial și de stilul său de viață luxos până în adâncul inimii sale rănite și reci.

Relația lui cu Ana va alunga oare coșmarurile din copilărie care-l bântuie în fiecare noapte?

Sau dorințele sale sexuale întunecate, nevoia excesivă de control și disprețul fata de sine care-i umplu sufletul o vor alunga pe această fată și vor distruge speranța fragilă pe care ea i-o oferă!

După ce a lucrat douăzeci și cinci de ani în televiziune, E. L. James a hotărât să-și urmeze visul din copilărie, acela de a scrie povești de care oamenii să se îndrăgostească. Rezultatul a fost senzualul romance ,,Cincizeci de umbre ale lui Grey” și cele două continuări ale sale, ,,Cincizeci de umbre întunecate” și ,,Cincizeci de umbre descătușate”, o trilogie care a înregistrat vânzări de peste 125 milioane de exemplare și a fost tradusă în 52 de limbi.

În 2012 E. L. James a apărut în seria Barbarei Walters, ,,Ten Most Fascinating People of the Year”, în lista ,,Most Influential People in the World” a publicației Time și a fost numită ,,Person of the Year” de Publishers Weekly.

,,Cincizeci de umbre ale lui Grey” a rămas pe lista de bestsellers New York Times 133 de săptămâni consecutive, iar în 2015 adaptarea cinematografică – în realizarea căreia E L James s-a implicat – a doborât toate recordurile de box office pentru Universal Pictures.

grey

 

(Visited 210 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !