Alege o poveste fără violenţă !

Privea de Sus cum fata îşi ascundea chipul în braţele jucăriei de pluş. Simţea că nu mai are putere şi vroia să uite tot ce s-a petrecut în acea toamnă. Frunzele se desprindeau din copac şi îi şopteau că totul va fi bine, că viaţa merită trăită.

…prima palmă o primise în joacă. A doua palmă o primise pentru că el, nu citise cărţi cu poveşti şi nu înţelegea rostul cuvintelor. A treia palmă ar fi oprit-o dintr-o singură mişcare, dar a jucat într-o piesă cu un scenariu scris greşit. Palma aceea a atras după ea violenţa şi rânduri întregi de litere necunoscute. Nu le găsea în nici o carte tipărită. Se ruga de el să plece pentru totdeauna şi atunci, uşa s-a trântit cu putere. Cioburi de sticlă s-au împrăştiat peste tot. Stătea cu jucăria de pluş strânsă la piept. Se maturizase? Devenise femeie? Una din trei femei este bătută. Ea era una din cele trei? Ar fi vrut să nu îşi vadă chipul de copil, cum se transformase în chipul unei femeie triste. Printre lacrimi, vedea mii de femei triste în cioburile de sticlă. A vrut să se ridice, dar durerea de stomac nu o lăsa. Telefonul era departe…Leşinase.

Atunci, un Înger şi-a întins aripile şi i-a dăruit o altă viaţă, o altă poveste. Îngerul a salvat-o pe ea, una din cele trei femei care sunt bătute de bărbaţi, în România. Acum ştia că vor fi salvate toate acele femei. Spera că vor înţelege şi ele, că nici un bărbat nu e Stăpânul sau Dumnezeul lor. Dumnezeu este unul singur. În fiecare zi, îşi trimite Îngerii pe pământ, pentru a le învăţa pe femei că merită iubire, nu violenţă.  Ea a mers mai departe în viaţă, iertând oamenii care nu au ales o cale frumoasă pentru a comunica şi mulţumindu-i lui Dumnezeu că şi-a trimis Îngerul la timpul potrivit.

Anii au trecut, iar Îngerul  privea  de Sus, femeia care se plimba prin pădure, zâmbind fericită !  A ales o poveste fără violenţă !

(Visited 405 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

1 comment