vALLuntar: 150 de recenzii, 1825 de comentarii, 104 copaci

M-am înscris în această campanie cu cărţile scrise de Corinne Hofmann. Vă invit la lectură.

În campania vALLuntar “Mai multe cărţi, mai multe şanse”, iniţiată de noi cu spijinul ROMSILVA, s-au citit până acum 150 de cărţi şi s-au adunat 1825 de comentarii la recenziile scrise de bloggeri. Acestea se traduc în 104 copaci.

Pentru o recenzie şi 15 comentarii, bloggerul primeşte un copac pe care îl va planta într-un loc ales de el (are bineînţeles şi opţiunea de a-l lăsa în grija noastră). Dacă o recenzie are mai mult de 15 comentarii, celelalte comentarii se vor cumula cu comentariile de la alte recenzii, de pe alte bloguri şi, la 20 de comentarii, o echipă a Grupului Editorial ALL va planta încă un copac într-un loc ales de ROMSILVA.

Şi pentru că nu vrem ca nicio recenzie sau comentariu să fie în zadar, am hotărât să adunăm şi comentariile de la recenziile care nu adună 15 comentarii şi, la fiecare 20, să mai plantăm un copac.

Toate recenziile din vALLuntar pot fi văzute prin clic aici (colecţie în curs de actualizare).
Bloggerii participanţi au opţiunea de a adăuga singuri recenzia în această colecţie prin clic pe butonul “add your link”, urmând să completeze linkul recenziei la câmpul “URL”, numele blogului şi al cărţii despre la câmpul “Name” şi adresa de e-mail la “Email”. Prin apăsarea butonului “Next step” puteţi adăuga şi coperta cărţii.

În perioada 4-17 februarie 2013 Grupul Editorial ALL a pus gratuit la dispoziţia fiecărui blogger câte două cărţi la alegere de pe www.all.ro.

Campania vALLuntar continuă până pe 7 aprilie după cum urmează:

până pe 23 martie – lectură şi recenzie

25 martie – 7 aprilie – plantarea copacilor

În prima ediţie vALLuntar, din 2012, s-au implicat 150 de bloggeri, s-au citit 280 de cărţi şi s-au adunat 200 de ore de voluntariat. O echipă de angajaţi ALL a facut voluntariat în două centre alese de bloggeri: Hospice şi Policy Center for Roma and Minorities.

O campanie cu sprijinul ROMSILVA.

Partener Social Media: Blogal Initiative
Parteneri Media: Metropotam, 9am, Şapte Seri, Green-Report, Income Magazine, Hotcity, Cariere Online, LiterNet, MediaBrief.

(Visited 224 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !